Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Αυτόνομα το Ποτάμι", αποφάσισε το ανώνατο όργανο του κόμματος- Ποίοι εκπροσώπησαν τη Δυτική Ελλάδα

"Αυτόνομα το Ποτάμι", αποφάσισ...

Τι ειπώθηκε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 10η Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων του Ποταμιού (ΜΕ.ΣΥ.Α.), που αποτελεί το κορυφαίο αποφασιστικό πολιτικό όργανο του κινήματος. Στη συνεδρίαση, εκπροσώπησαν την Δυτική Ελλάδα οι: Γκολφινόπουλος Βασίλειος, Δημακόπουλος Γεώργιος, Κοσμάτος Ανδρέας, Παλαιολόγος Ιάκωβος, Πεσσινής Βασίλειος και Χρήστου Ζαχαρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν οι ευρωεκλογές, οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η πορεία του κόμματος στους επόμενους μήνες.
Το ποτάμι, παραμένει πιστό στην πρόσφατη απόφαση του συνεδρίου του, να κατέλθει αυτόνομο στις προσεχείς ευρωεκλογές του Μαΐου, αλλά και στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αυτές αν γίνουν.

Ως ένα κόμμα με καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό, θα παρουσιάσει στις 26/01/2019 μεγάλο μέρος του ευρωψηφοδελτίου του, καταδεικνύοντας με την ποιότητα του, την σημασία που έχει για το Ποτάμι και κατ’ επέκταση για τη χώρα, η ευρωβουλή!

Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το Ποτάμι θα στηρίξει σε όλη τη χώρα παρατάξεις που βρίσκονται κοντά στις απόψεις του. Παρατάξεις, με «νέους» και δυναμικούς δημάρχους και περιφερειάρχες, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν στα πλαίσια που θέτει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, που σημαίνει, συνεργασία, σύνθεση και καινοτομία!

Ο κομματισμός συνεχίζει να είναι το φρένο αυτής της χώρας. Τα όρια των κομμάτων γίνονται τα όρια της κοινωνίας.Η ανημποριά των κομμάτων γίνεται η ανημποριά της κοινωνίας.

Και αυτό είναι άδικο γι’ αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν, να «πετάξουν», να προσφέρουν. Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να σκεφτούν «έξω από το κουτί», να αλλάξουν τους όρους του παιγνιδιού, να δώσουν δύναμη στο Ποτάμι.

Γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ οι πολίτες ξέρουν και πρέπει να ξέρουν!

Εμείς τολμάμε και δεσμευόμαστε!

Εμείς θέλουμε πραγματικά «Μια Ελλάδα αλλιώς!»"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις