Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθητές της Πάτρας υποδέχθηκαν με... συρτάκι και παράδοση, Τούρκους, Ρουμάνους, Ιταλούς και Σλοβένους "συμμαθητές" τους-ΦΩΤΟ

Μαθητές της Πάτρας υποδέχθηκαν με... συρ...

Στο 45ο δημοτικό της Πάτρας που συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus

Mια καλή …γεύση ελληνική παράδοσης και φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από χθες μαθητές και δάσκαλοι από την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και τη Σλοβενία που βρίσκονται στην Πάτρα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus στο οποίο συμμετέχει το 45ο δημοτικό σχολείο της Πάτρας.

Οι μαθητές θα φιλοξενηθούν για μερικές ημέρες σε σπίτια «συμμαθητών» τους στην Πατρα, θα δουν από κοντά την εκπαιδευτική διαδικασία όπως υλοποιείται στην Ελλάδα, θα γνωρίσουν την Πάτρα και θα ανταλλάξουν απόψεις για περιβαλλοντικά θέματα .

Οι μαθητές του 45ου δημοτικού της Πάτρας που συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα τους επεφύλαξαν χθες θερμή υποδοχή με … συρτάκι, παραδοσιακούς χορούς, γαϊτανάκι και ξενάγηση στην έκθεση  παιχνιδιών που είχαν δημιουργήσει με ανακυκλώσιμα υλικά.

Οι εκπαιδευτικοί, αντάλλαξαν καλές πρακτικές, δραστηριότητες και εμπειρίες μεταξύ τους, και συνεργάζονται όλο αυτό το διάστημα για να έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στα σχολεία και τις κοινότητές τους αφού στόχος είναι οι εμπειρίες τους από το περιβαλλοντικό έργο των συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών χωρών-σχολείων που εμπλέκονται στο έργο να αποτελέσει μια πλούσια πηγή προτεραιότητας για ένα σχολικό πρόγραμμα σπουδών που συνδέεται με τα επιτεύγματα των κοινοτήτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις