Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη & συγκίνηση για τον θάνατο του 71χρονου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μαραγκόπουλου

Πάτρα: Θλίψη & συγκίνηση για τον θάν...

Διατηρούσε ένα από τα καλύτερα φυτώρια - θερμοκήπια στην περιοχή

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μαραγκόπουλου του Γεωργίου στα 71 του χρόνια. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει νικητής. Μαζί με τον αδελφό του Νικόλαο Μαραγκόπουλο διατηρούσε φυτώριο/θερμοκήπιο στο Ρίο/ Άγιος Βασίλειος Πατρών που θεωρείται από τα καλύτερα θερμοκήπια της περιοχής και με τις καλύτερες τιμές, όπως έχουν αναφέρει πελάτες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη θερμοκηπιακή μονάδα λειτουργεί για περισσότερα από 40 χρόνια, από το 1977.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μαραγκοπούλου και ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Διονυσίας και της Ευαγγελίας ενώ είχε και μία εγγονή την Λαμπρινή. Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Κωνσταντίνο Μαραγκόπουλο, μιλούν για έναν ξεχωριστό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη, γλυκύτητα ψυχής και πράο. Οι πράξεις της ζωής του διακατέχονταν από σωφροσύνη, αγάπη στο συνάνθρωπο και εντιμότητα.

Η σοφία των ματιών του και γενικότερα η στάση της ζωής του φανέρωνε έναν άνθρωπο του Θεού που αγαπήθηκε τόσο πολύ από την οικογένεια του και από τους φίλους που είχε ολόγυρα του, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν & τον εκτιμούσαν και τα μέλη της οικογένειας τους, οι οποίοι προσεύχονται γι’ αυτόν, να έχει Καλό Παράδεισο.

*Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών όπου και θα ταφεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις