Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υγρός τάφος το αυτοκίνητο και για τους τέσσερις στην Κρήτη - Θρήνος από τους συγγενείς - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Υγρός τάφος το αυτοκίνητο και για τους τ...

Hράκλειο

Ανασύρθηκαν οι σοροί και των τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, στον Γεροπόταμο, στις Μοίρες Ηρακλείου. Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ νωρίτερα ανέσυραν και το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Πρόκειται για τους Κώστα Γιαννακάκη και Ροδούλα Τσαγκαράκη, την αδελφή της Μαριλένα και τη μητέρα των δύο γυναικών Μαρία Χατζηπάνου.

Η σχετική ανακοίνωση της πυροσβεστικής αναφέρει : Στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμου, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο τους και γίνονται ενέργειες ανάσυρσης τους.

 

Στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι τέσσερις σοροί και ακολούθως θα μεταφερθούν στο Ιατριδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. «Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουδακης που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ο διοικητής Π.Υ Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήγησε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνησε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει, πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα: «Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια» εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.

 

 

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των τεσσάρων αγνοούμενων που από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στο σημείο παρακολουθώντας βήμα προς βήμα την εξέλιξη των ερευνών. Με την τραγική κατάληξη των ερευνών επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος εφιάλτης όλων με τους συγγενείς των θυμάτων να θρηνούν για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κρήτη - Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και οι τέσσερις που αγνοούνταν

 

 

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ cretalive.gr cretapost.gr

 

φωτο euronikissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις