Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

LONDON FASHION WEEK: «ΑΝΟΙΞΕ» ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΑRY KATRANTZOY, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΚΑΜ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΗ BURBERRY

LONDON FASHION WEEK: «ΑΝΟΙΞΕ» ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ελληνίδα designer είχε μούσα τη Νατάλια Βοντιάνοβα στα κίτρινα

Μετά τη Νέα Υόρκη, το διεθνές fashion crowd συγκεντρώθηκε στο Λονδίνο για τις κολεξιόν του επόμενου χειμώνα 2019-2020. Η διάσημη ελληνίδα designer Mary Katrantzou, η ισχυρή style icon Victoria Beckham οικογενειακώς και η νέα αισθητική εικόνα της Burberry ξεχώρισαν το πρώτο διήμερο. Σας έχουμε αντιπροσωπευτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

Η ελληνολονδρέζα Mary Katrantzou είναι από τα πιο αγαπημένα και πολυβραβευμένα πρόσωπα της βρετανικής σκηνής της μόδας. Η «βασίλισσα των prints» όπως την αποκαλούν, δεν είναι ποτέ βαρετή και πεζή στυλιστικά, αφού τα ιδιαίτερα υλικά και τυπώματα αλλά και τα εκρηκτικά χρώματα δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Αυτή τη φορά ο μαξιμαλισμός της Mary ήταν στο απόγειό του. Με έμπνευση τα  στοιχεία της φύσης- γη, αέρα, φωτιά -αλλά και μια εντυπωσιακή «ντεγκραντέ» παλέτα λάνσαρε ογκώδεις σιλουέτες  αναμιγνύοντας καρτουνίστικες και ψηφιακές παραστάσεις βολάν και φτερωτά γουναρικά. Η παρουσίαση έγινε το περασμένο σαββατόβραδο μετά τα shows της Αlexa Chung  και Simone Rocha. Φινάλε έκανε η Νατάλια Βοντιάνοβα στα κίτρινα.

 

Πιστή στη σοβαρή και στυλιζαρισμένη σύγχρονη γυναικεία εικόνα με την άψογη ραφή, που αντιπροσωπεύει και υιοθετεί υποδειγματικά και η ίδια, ήταν η Victoria Beckham. Tα μοντέλα ανέδειξαν πολλά καρώ, πλεκτά σε έντονα χρώματα, ρευστά φορέματα σε ιδιαίτερα κοψίματα, αυστηρές φούστες και κολακευτικά flared παντελόνια σε ένα styling που υποκλίνεται στην κομψότητα της εργασιακής καθημερινότητας, δίχως υπερρεαλιστικές φιοριτούρες. Tα media βέβαια πρόβαλαν πάρα πολύ την παρουσία του γόη συζύγου Ντέιβιντ Μπέκαμ και των τεσσάρων παιδιών της σχεδιάστριας που έκατσαν front row πλάι στη σιδηρά κυρία της αμερικάνικης Vogue, Αννα Γουίντουρ. Εκεί ήταν και η Ολίβια Παλέρμο.

 

Βρετανολατρεία αλλά και αναρχία, με street style cult στοιχεία, άφθονο μπεζ, νέο logo με κεφαλαίο B δέσποσαν στο επαναστατικό όραμα του Ricardo Tisci για το εμβληματικό αγγλικό brand Βurberry. Η επίδειξη έφερε έναν αέρα μοντερνισμού στο Dover Street Market με τις  Tζίτζι Χαντίντ, Στέλα Τέναντ και Ιρίνα Σάικ στην πασαρέλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View