Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Παιδικά χαμόγελα και χρώμα στην Καρναβαλούπολη που στήθηκε στην πλατεία Ζαβλανίου! ΦΩΤΟ

Παιδικά χαμόγελα και χρώμα στην Καρναβαλ...

Αύριο η πέμπτη και τελευταία περιφερειακή καρναβαλούπολη στην πλατεία Γηροκομειού

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικράτησε το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η περιφερειακή Καρναβαλούπολη στην πλατεία Ζαβλανίου.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Καρναβαλιού των Μικρών, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ενώ καρναβαλούπλη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ζαβλανίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η πλατεία Ζαβλανίου ντύθηκε στα καρναβαλικά με την υποστήριξη κατασκευών και στοιχείων του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου και υποδέχτηκε λιλιπούτειους και συνοδούς προσφέροντάς τους μια όαση ανεμελιάς, παιχνιδιού, χαράς, δημιουργίας, χορού, μουσικής και διασκέδασης.

Παιδικά χαμόγελα σκόρπισαν παντού και έδωσαν υπόσταση στα παιδικά καρναβαλικά όνειρα.

Χαιρέτησαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκος Χρυσοβιτσάνος και η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ζαβλανίου Ελένη Λέκκα ευχαριστώντας μικρούς και μεγάλους για την προσέλευσή τους και υπογραμμίζοντας την αξία των αποκεντρωμένων δράσεων του Καρναβαλιού των Μικρών.

Μια σειρά δράσεων ξετυλίχτηκε ενσωματώνοντας διαδραστικά τους μικρούς στην καρναβαλική γιορτή. Χορευτικά υπό τους ήχους παραδοσιακών και σύγχρονων καρναβαλικών τραγουδιών από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου και του 23ου  Δημοτικού Σχολείου Πατρών, παράσταση από τους X-Saltibagos, αποτελούμενη από έναν ξυλοπόδαρο και έναν ζογκλέρ διάρκειας μιάμισης ώρας, με ζογκλερικά, ταχυδακτυλουργικά, ακροβατικά και συμμετοχή του κοινού, γαϊτανάκι από το Χορευτικό του Χρήστου Γιαννόπουλου, κατασκευή Μάσκας- Καπέλου, καρναβαλικά χτενίσματα και Face painting από το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας και σχήμα της Δημοτικής Μουσικής που παιάνιζε γνωστούς αποκριάτικους ρυθμούς ήταν οι άξονες της παιδικής καρναβαλικής διασκέδασης στην τρίωρη αυτή καρναβαλούπολη.

Αύριο, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου από τις 10.30 έως τις 14.00 τη σκυτάλη θα πάρει η πέμπτη και τελευταία περιφερειακή καρναβαλούπολη στην πλατεία Γηροκομειού.

Η περιφερειακή Καρναβαλούπολη, που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα», θα περιλαμβάνει:.

-Παράσταση από τους X-Saltibagos, αποτελούμενη από έναν ξυλοπόδαρο και έναν ζογκλέρ διάρκειας μιάμισης ώρας, με ζογκλερικά, ταχυδακτυλουργικά, ακροβατικά και συμμετοχή του κοινού.

-Δράσεις με αφορμή το ιταλικό είδος θεάτρου Commedia dell΄ arte με εμψυχώτριες τη χορογράφο και θεατροπαιδαγωγό Μαρίνα Αγγελάτου και την ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό Νικολέττα Κοτσινοπούλου

-Γαϊτανάκι από το Χορευτικό του Χρήστου Γιαννόπουλου

-Κατασκευή Μάσκας- Καπέλου

-Καρναβαλικά χτενίσματα από 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019