Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα το πρωί η κηδεία του Πατρινού υαλοπώλη Παναγιώτη Κανελλόπουλου

Σήμερα το πρωί η κηδεία του Πατρινού υαλ...

Στον παλαιό Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα

Σήμερα Σάββατο στις 11:00 το πρωί στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα τελείται η κηδεία του Πατρινού υαλοπώλη Παναγιώτη Τηλεμ. Κανελλόπουλου. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ δημοτικό κοιμητήριο Πατρών. Η είδηση του θανάτου του, σε ηλικία 80 ετών, σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση.

Ο εκλιπών που ήταν Καλαβρυτινής καταγωγής διακρίθηκε στην τοπική αγορά στον χώρο των υαλικών/ειδών διακόσμησης και το κατάστημα ΙΟΝΙΑ (Κανελλόπουλος Τηλέμαχος Π.) επί της οδού Ερμού θεωρείται από τα καλύτερα της πόλης.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν παντρεμένος με τη Ράνια Κανελλοπούλου και πατέρας τριών παιδιών, της Μαρίας, της Θάλειας και του Τηλέμαχου που συνεχίζει την επιχείρηση. Είχε τη χαρά να δει και πέντε εγγόνια, τον Αντώνη, τη Θεοδώρα, τον Παναγιώτη που είχε και το όνομα του, την Ίριδα και την Εμμέλεια.

Από τους παλαιούς επιχειρηματίες της πόλης, ήταν ιδιαίτερα ευγενής και καλοσυνάτος ενώ είχε δημιουργήσει ένα κατάστημα που χαρακτηριζόταν από τα ποιοτικά και με καλό γούστο είδη στο χώρο των κρυστάλλων, των διακοσμητικών, ειδών σπιτιού, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις