Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Κοινο_Τοπία θα το τσικνίσει μετά μουσικής-χορού και χωρίς τσιγάρο...

Πάτρα: Η Κοινο_Τοπία θα το τσικνίσει μετ...

Στις 28 Φεβρουαρίου

Μια ξεχωριστή μεσημεριανή σύναξη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ που θα συμμετάσχουν στο ‘‘τσίκνισμα’’ της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κατάστημα εστίασης ‘‘Γιαλό γιαλό’’.

Οι κρατήσεις θέσεων-προσκλήσεων έχουν αρχίσει από τη γραμματεία της οργάνωσης που λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου). Για την προμήθειά τους -θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου χώρου- καθώς και για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 ή στο [email protected]

Όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις της Κοινο_Τοπίας ο χώρος θα είναι απαλλαγμένος από παράγωγα καπνίσματος, οι φίλοι καπνιστές θα μπορούν να χαρούν τη συνήθειά τους στο αίθριο του καταστήματος.

Λόγο της ημέρας και του καρναβαλικού στίγματος της πόλης θα ήταν ευνόητα επιθυμητή κάθε ενδυματολογική προσομοίωση στο έθιμο και στη συνακόλουθη διάθεση. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και ‘‘τα σόγια’’ τα οποία θα δώσουν και το στίγμα της συνάθροισης.

Παράλληλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, φρου φρου κ.α.

Η μουσική με την επιμέλεια του dj υποστηρικτή του συλλόγου Χρήστου Γεωργακόπουλου θα δώσει το έναυσμα για χορό με διαχρονικά Ελληνικά ακούσματα πολλών ρυθμών και ειδών αλλά και latin και disco του ’90.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις