Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρδάσης για Φωτήλα: Ανεκδιήγητε βουλευτή οι απειλές με πεισμώνουν

Καρδάσης για Φωτήλα: Ανεκδιήγητε βουλευτ...

Επίθεση μέσω Facebook του Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κατά του βουλευτή της ΝΔ

Νέα βέλη κατά του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα εξαπέλυσε μέσω του Facebook ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου Βασίλης Καρδάσης. Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Καρδάσης αναφέρει τα εξής: «Ανεκδιήγητε βουλευτή κ. Φωτήλα οι απειλές που εκτοξεύεις με πεισμώνουν περισσότερο! Ξέρεις, δεν μοιάζουμε καθόλου!».

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αντιπαράθεση των δύο ανδρών κρατάει καιρό και σχετίζεται με θέματα που αφορούν το ΕΑΠ ερωτήσεις στη Βουλή και δημόσιες παρεμβάσεις του βουλευτή για θέματα που σχετίζονται με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Κατά το πρόσφατο παρελθόν ο κ. Φωτήλας είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή στην οποία έκανε λόγο για «Αδιαφανείς διαδικασίες χρηματοδότησης και έκδοσης 11 μελετών σχετικών με την Ελληνική Επανάσταση του 1821 από το ΕΑΠ».

Και τότε η απάντηση του κ. Καρδάση ήταν σε υψηλούς τόνους αναφέροντας μεταξύ άλλων για τον γαλάζιο βουλευτή: «Ο κ. Φωτήλας μάλλον έχει μπερδέψει τα πράγματα ή το πιθανότερο είναι συνειδητά άσχετος. Σε κάθε περίπτωση υπονομεύει κατ’ εξακολούθηση το κύρος και την ακαδημαϊκή λειτουργία ενός δημοσίου ΑΕΙ. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχει, για πολλούς λόγους…».

Η κόντρα έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΕΑΠ για συγχώνευση τμημάτων του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις