Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σάββατο η εκδήλωση για την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία

Πάτρα: Το Σάββατο η εκδήλωση για την επί...

Στη 1 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η ανοικτή εκδήλωση/συζήτηση για τις επιδράσεις των ΗΜΓ – ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στην ανθρώπινη υγεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Κουκούλι, στην Πάτρα.

Η θεματική της εκδήλωσης θα επικεντρωθεί στις επιδράσεις των ΗΜΓ ακτινοβολιών και ειδικότερα στις ακτινοβολίες από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και από άλλες τεχνητές πηγές. Την ενδιαφέρουσα όπως αναμένεται επιστημονικού χαρακτήρα, ανοικτή εκδήλωση/συζήτηση οργανώνει το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης (http://intelhealthphysicslab.gr/).

Η συζήτηση αυτή θα είναι ανοιχτή στο κοινό κι έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ειδικοί στο χώρο με αφορμή ένα ειδικό εργαστήριο για ακτινοφυσικούς που θα αφορά στις "μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες", όπως συνηθίζεται να τις ονομάζουν οι επιστήμονες, (http://intelhealthphysicslab.gr/el/nir-workshop-2019-patras.html), οι οποίοι εκπροσωπούν τις διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα, με συμμετοχή ακόμη και των εκπροσώπων των ίδιων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για 1η μάλιστα φορά σε ανοιχτή επιστημονική συζήτηση.

*Τη διοργανωτική πρωτοβουλία για την εκδήλωση έχει ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Διοικητικών και Υποδομών Δρ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής, Διευθυντής Εργαστηρίου Υγειο-Φυσικής & Υπολογιστικής Νοημοσύνης Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις