Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της Συνατσάκη στο σώου Madwalk

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση τ...

Δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η 1η Απριλίου έγραψε στο instagram

Περιζήτητη είναι αυτόν τον καιρό η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς, μοντέλο με διεθνή καριέρα και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η 29χρονη Πατρινή θα παρουσιάσει το φετινό σώου MadWalk στη θέση της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία πάντως μπορεί να έχει κάποια μικρή παρουσία στο σώου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολλές δουλειές στις πασαρέλες στη Νέα Υόρκη και αλλού που έγινε ευρέως γνωστή και πολυσχολιάστηκε φέτος, μέσα από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου reality μόδας, GNTM – Greece’s Next Top Model, επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι θα είναι η παρουσιάστρια και μάλιστα πως δεν μπορεί να περιμένει να έρθει η 1η Απριλίου που θα γίνει το σώου.

Το μοντέλο που μεγάλωσε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, ανέβασε ένα Instastory, με το λογότυπο του συγκεκριμένου event, σχολιάζοντας: “April 1st, can’t wait” επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Όσο για τη συμπαθή Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Οpen Beyond και αφού αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακμή στο πρόσωπο της και στα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», σχολίασε και το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας των φετινών Madwalk.

«Έχω υπάρξει στη θέση της Ηλιάνας, να πρέπει να κάνω κάτι, που έχει κάνει νωρίτερα κάποια άλλη, κι έχω περάσει αυτό το κομμάτι το συγκριτικό. Αυτό που έχω να της πω είναι να μην το σκέφτεται καθόλου. Πιστεύω θα το κάνει πολύ καλά! Είναι χαζομάρα η σύγκριση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight