Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένα Πατρινό ξενοδοχείο στην Βρετανική έκδοση της Vogue για τις διακοπές! ΦΩΤΟ

Ένα Πατρινό ξενοδοχείο στην Βρετανική έκ...

Συμβαίνουν κι αυτά...

Μπορεί η Πάτρα να μην φημίζεται ως τόπος διακοπών, ωστόσο ένα ξενοδοχείο της πόλης κατάφερε να συμπεριληφθεί στο αφιέρωμα της περιζήτητης βρετανικής έκδοσης της Vogue και μάλιστα στο αφιέρωμα για τις διακοπές. Συγκεκριμένα στο Vogue's Travel Collection Feb/2019 issue με εξώφυλλο την βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια της «Ευνοούμενης» του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν, εντοπίσαμε το ξενοδοχείο Maison Grecque.

Πρόκειται για το καλαίσθητο μπουτίκ ξενοδοχείο της οδού 25ης Μαρτίου της Πάτρας, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1890, και αποτελούσε οικία παλιάς μεγαλοαστικής οικογένειας της πόλης. Το Μaison Grecque, που ανήκει στην οικογένεια Μπενετάτου, είναι χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο έργο τέχνης και αναπαλαιώθηκε σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, αποκαθιστώντας φθορές και ταλαιπωρίες ενός και πλέον αιώνα, ενώ εξοπλίστηκε με όλα τα σύγχρονα συστήματα και υποδομές.

Από ότι διαβάζουμε λαμβάνει πολύ καλές κριτικές στο ίντερνετ, ενώ η παρουσία του στις πολυπόθητες σελίδες της Vogue αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο την δυναμική του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight