Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NEW YORK FASHION WEEK: AYΛΑΙΑ ΜE ΚΡΙΣΤΙ ΤΕΡΛΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ SHOWS MARC JACOBS, MICHAEL KORS, OSCAR DE LA RENTA

NEW YORK FASHION WEEK: AYΛΑΙΑ ΜE ΚΡΙΣΤΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Once supermodel, always supermodel

Στο επίκεντρο της προσοχής στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η επανεμφάνιση της πιο σικάτης supermodel της «χρυσής εποχής» των nineties Κρίστι Τέρλιγκτον, καθώς η γνωστή καλλονή που έχει πλέον αφοσιωθεί σε φιλανθρωπικές εκστρατείες, γιόγκα και υγιεινή ζωή εκπροσωπώντας ένα πολύ μίνιμαλ, διακριτικό στυλ, τυλίχθηκε με πληθωρικά φτερά του Marc Jacobs. H ίδια δήλωσε πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόσκληση του λατρεμένου designer, αν και έχει να περπατήσει στην πασαρέλα 25 χρόνια!

 

 

Η επιστροφή της 50χρονης πλέον Τέρλιγκτον, η οποία μάλιστα επαίνεσε τη νέα γενιά των μοντέλων Κάρλι Κλος, Κάια Γκέρμπερ, Τζίτζι Χαντίντ αποκαλώντας τις πρότυπα χάρης, κομψότητας και αυτοπεποίθησης για την 15χρονη κόρη της ήταν η μεγάλη είδηση στο φινάλε των επιδείξεων για τον επόμενο χειμώνα. Βέβαια και οι εντυπώσεις από τα μεγάλα ονόματα της αμερικάνικης μόδας –Oscar de la Renta, Michael Kors, Marc Jacobs- ήταν άκρως εγκωμιαστικές και τα ομώνυμα shows προσφέρουν αναμφίβολα απίθανο οπτικό υλικό για «χάζεμα». Οι διασημότητες της σοουμπιζ δεν έλειψαν από τη front row, ντυμένες άψογα με δημιουργίες των παραπάνω οίκων (Ρίτα Ορα, Κέιτ Χάντσον, Κέρι Ουάσιγκτον, Σελίν Γούντλει, Βανέσα Κίρμπι κ.α.).

 

Στον Oscar de la Renta δια χειρός Fernando Garcia και Laura Kim, ήταν όπως πάντα σαφής η αισθητική αύρα από αριστοκρατικά σαλόνια η οποία μπολιάστηκε με στοιχεία σπανιόλικης και εξωτικής φινέτσα.

Ο αγαπημένος των stars Μichael Kors εμπνεύστηκε από την αλλοτινή γκαρνταρόμπα του Studio 54 και το τότε seventies glam στη Νέα Υόρκη.

Ο Marc Jacobs σε εντελώς άλλο κλίμα λάνσαρε σιλουέτες ογκώδης και «στρογγυλές» γεμάτες μποά και βολάν εντελώς κόντρα στις εμπορικές πρακτικές του παρελθόντος του. Παρουσίασε ξεκάθαρα couture φόρμες που σε κάνουν να νιώθεις «έκθεμα» υψηλής ενδυματολογικής τέχνης.  Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View