Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Ρώρος: Να μιλήσουμε για τα ουσιώδη και όχι για κουτσομπολιά

Γ. Ρώρος: Να μιλήσουμε για τα ουσιώδη κα...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης είχε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Πατρών» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος. Η συνάντηση έγινε στο καφέ «Γέφυρες» του ΣΟΨΥ στην οδό Πατρέως. Κατά τη διάρκεια της χαλαρής συνάντησης ο Γιώργος Ρώρος αντάλλαξε απόψεις με τους δημοσιογράφους για θέματα τοπικού αλλά και εθνικού πολιτικού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ρώρος ανέφερε ότι σε λίγες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν περί τα 150 ονόματα Πατρινών οι οποίοι στηρίζουν και θα συμμετάσχουν στην «Ώρα Πατρών», ενώ ο κύριος κορμός του ψηφοδελτίου της παράταξης θα ανακοινωθεί στις αρχές του Μαρτίου.

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, η παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής θέτει ως προτεραιότητα τον προγραμματικό λόγο και την κατάθεση προτάσεων για τα προβλήματα της πόλης. Υπό αυτό το σκεπτικό η «Ώρα Πατρών» ξεκινά έναν κύκλο θεματικών ενοτήτων για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, με στόχο να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος μεταξύ των κοινωνικών δυνάμεων και να κατατεθούν συγκεκριμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις και λύσεις.

Οι θεματικές ενότητες ξεκινούν από τη  Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου με θέμα την παραλιακή ζώνη της Πάτρας και τίτλο «άλλη θάλασσα άλλη πόλη». Η εκδήλωση που διοργανώνει η «Ωρα Πατρών» στις 18.30, στην αίθουσα του ΤΕΕ (Τριών Ναυάρχων 40), με βασικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ρώρο.

Στην ανοικτή συζήτηση συμμετέχουν οι:

Ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Πρόεδρος Δ.Σ. “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.” και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, ο Διδάσκων στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Αρχιτέκτων Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Πάγκαλος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας Βασίλης Παππάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρώρος στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, στόχος της παράταξης είναι κάθε μήνα να διοργανώνεται μια θεματική ενότητα, καθώς όπως υπογράμμισε στόχος της προεκλογικής του καμπάνιας θα είναι «να μιλήσουμε για τα ουσιώδη και όχι για κουτσομπολιά», αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι να καταθέσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για την πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της «Ώρας Πατρών» δίνει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα του εμπορευματικού λιμανιού της Πάτρας, ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις