Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Την Παρασκευή το βράδυ live μουσική εμφάνιση των Active Member

Πάτρα: Την Παρασκευή το βράδυ live μουσι...

Στην αίθουσα Αίγλη, στη Βέσο Μάρε στις 21.30

Οι Active Member που βρίσκονται στην ενεργό καλλιτεχνική δράση εδώ 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα πιστό κοινό, επιστρέφουν για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21.30 στην αίθουσα Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες άλμπουμ, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… Η μουσική παύση το 2015 έγινε μετά από σκέψη και ήταν μια σκληρή απόφαση.

Όμως η ίδια η ζωή και οι απαιτήσεις της έφεραν τους Active Member στο κομβικό σημείο να δεχτούν την πρόκληση να συνεχίσουν. Ήδη, έχουν έτοιμο & το επόμενο τους album με τίτλο «Ζαλίκι» υπονοώντας το ηθικό βάρος αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων τόσο του ίδιου του γκρουπ όσο κι αυτό που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μετά από ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι σε ανοιχτούς χώρους οι Active Member επιστρέφουν σε κλειστούς χώρους που τόσο ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους. Στην «Αίγλη» στην Πάτρα την Παρασκευή το βράδυ θα ακουστούν τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους. Εμβόλιμα θ’ ακουστούν τραγούδια και από το καινούριο διπλό άλμπουμ «Ζαλίκι» που κυκλοφορεί και θα είναι διαθέσιμο με προκράτηση ([email protected]).

Τιμές εισιτηρίων : 10€ προπώληση

12€ γενική είσοδος.

Περισσότερες πληροφορίες : 2610273970.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture