Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Στις 20.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv στις 20:00.

Παράσταση διαμαρτυρίας από κατοίκους χωριών του Δήμου Καλαμάτας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Εισαγγελία Καλαμάτας. Ζητούν να μπει τέλος στην παραβατικότητα και προτείνουν μέτρα πρόληψης και καταστολής.

Στο δρόμο βγήκαν πάλι οι Ζακυνθινοί. Νέο συλλαλητήριο για τα προβλήματα του νοσοκομείου. Ζητούν τη λειτουργία της ΜΕΘ και τη στελεχώση της Παιδιατρικής.

Άμεση μετεγκατάσταση του καταυλισμού Ρομά από τον Ριγανόκαμπο ζητούν οι κάτοικοι του Ανατολικού Διαμερίσματος της Πάτρας. Συνάντηση φορέων και κατοίκων με τη δημοτική αρχή.

Τεράστιο το πρόβλημα διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Το ΙΟΝΙΑΝ στον χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων στην Σπάρτη. Τα εμπόδια και η έκκληση των αρχών στους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Σε τρεις παραλίες του Δήμου Επιδαύρου αποκτούν πρόσβαση άτομα με αναπηρίες. Το Σάββατο θα παρουσιαστεί στην Αρχαία Επίδαυρο η έρευνα για τα οφέλη του αθλητικού τουρισμού στην τοπική κοινωνία.

Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Το Σάββατο με πολλές εκπλήξεις η τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις