Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ξεκινά να διαθέτει ξένο Τύπο κατάστημα επί της Γούναρη & Σισσίνη

Πάτρα: Ξεκινά να διαθέτει ξένο Τύπο κατά...

Ακόμα εδώ και χρόνια έχει πολύ καλά ενημερωμένο τμήμα ξένου Τύπου η "Γωνιά του Βιβλίου"

Ξένο Τύπο ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες να φέρνει το κατάστημα Jobacco του επιχειρηματία Ιορδάνη Καραχανίδη που βρίσκεται επί της Δημ. Γούναρη 90 και Σισσίνη στην Πάτρα.

Το μαγαζί που ήδη λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και περίπου 4 χρόνια με Ελληνικό Τύπο & περιοδικά και είδη καπνού, αναψυκτικά, σοκολάτες, κ.α. δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες την πρόταση εδώ και λίγες μέρες να προσθέσει και περιοδικά και εφημερίδες του ξένου Τύπου κι έτσι σιγά σιγά μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εμπλουτίσει το σταντ του με τα ξένα περιοδικά (Αγγλόφωνα, Γαλλικά, Ιταλικά, κ.α.) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Πατρινούς ή σε άλλης εθνικότητας συμπολίτες που κατοικούν στην περιοχή να βρουν και να αγοράσουν ένα ξένο έντυπο.

Ως γνωστόν, πριν από περίπου ένα μήνα κατέβασε ρολά το Κέντρο Τύπου που διέθετε ξένο Τύπο και λειτουργούσε επίσης επί της Γούναρη κάτω από το Πάνθεον.

Πιο παλιά οι Πατρινοί και οι ξένοι έβρισκαν περιοδικά από άλλες χώρες στο γνωστό Newsstand, ένα αγαπημένο κατάστημα που λειτούργησε για πολλά χρόνια, σχεδόν είκοσι επί της Αγ. Ανδρέου.

Επίσης εδώ και πολλά χρόνια κρατά την παράδοση να φέρνει ξένο Τύπο και μάλιστα πολύ καλά ενημερωμένο και τακτοποιημένο με ποικιλία εντύπων, η «Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου επί της Αγίου Νικολάου.

Να προσθέσουμε πως πλέον το τελευταίο διάστημα την ευθύνη διάθεσης του ξένου Τύπου στη χώρα μας έχει αναλάβει η εταιρεία Milkro όπου επικεφαλής είναι Ελληνοκύπριοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά