Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με την υποστήριξη της DUR πραγματοποιήθηκε το 3ο Συνέδριο Hotel Tech

Με την υποστήριξη της DUR πραγματοποιήθη...

Στις 7 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens

Η DUR ήταν υποστηρικτής του 3ου Συνεδρίου Hotel Tech, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens με στόχο την ανάδειξη της αξίας του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και των μονάδων φιλοξενίας, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας τους.

Προσελκύοντας στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, το Συνέδριο Hotel Tech, αποτέλεσε σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων στον τουριστικό κλάδο.

Η DUR, αφουγκραζόμενη πάντα τις εξελίξεις, συνέβαλε με την στήριξη της στην επιτυχημένη πορεία του συγκεκριμένου συνεδρίου που εστιάζει προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των υποδομών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας.

Η DUR με παρουσία στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1960, υποστηρίζει και ενισχύει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

Λίγα λόγια για τη DUR

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα..H DUR αριθμεί πλέον στο σύνολο 30 σημεία πώλησης επεκτείνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά