Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο τσιμεντένιος δρόμος και οι κορμοί κάτω από το οδόστρωμα που... αναστατώνουν τους κατοίκους- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο τσιμεντένιος δρόμος και οι κορμ...

Πρωτόγνωρες (;) καταστάσεις στην Καρυά

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι της Καρυάς Πατρών με δύο δρόμους που τους βασανίζουν και από ότι φαίνεται να τους βασανίζουν για καιρό. Ο ένας έγινε τσιμεντένιο και είναι της κακιάς ώρας και στον άλλο οι ειδήμονες του Δήμου έχουν αφήσει από κάτω τις ρίζες των δέντρων…

Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr η πρόβλεψη για την οδό Καρυάς που είναι ο κεντρικός δρόμος της περιοχής και οδηγεί από τον Γλαύκο στην Καρυά, ήταν η ανακατασκευή του.

Αυτό όμως έγινε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων έριξαν απλώς τσιμέντο γεγονός που θυμίζει άλλες εποχές.

Ο δρόμος, συνεχίζουν οι συμπολίτες, είναι απαράδεκτος όπως έγινε και συνεχίζει να κάνει τη ζωή δύσκολη στους οδηγούς που περνούν από εκεί. Εκφράζουν μάλιστα την απορία εάν ο όρος «ανακατασκευή» μεταφράζεται έτσι στην οδό Μαιζώνος από το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

 

 

Ο δεύτερος δρόμος, η οδός Ηφαίστου, είχε σημειωθεί μια κατολίσθηση εδώ και περίπου 4 χρόνια. Μεγάλο κομμάτι του οδοστρώματος είχε υποχωρήσει αυξάνοντας την επικινδυνότητα διέλευσης, ειδικά τα βράδια.

Τελικά η δημοτική Αρχή αποφάσισε να τον φτιάξει ωστόσο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ελήφθη η απόφαση κάτω από το οδόστρωμα να παραμείνουν κανονικά οι κορμοί των δέντρων που υπήρχαν στο σημείο.

Τούτο, σύμφωνα με τους συμπολίτες που μίλησαν στο thebest.gr, σημαίνει ότι ο δρόμος σε λίγο καιρό θα πέσει και πάλι καθώς οι ρίζες θα προκαλέσουν σαπίζοντας πολλά προβλήματα.

 

Η απορία που εκφράζουν οι κάτοικοι είναι γιατί όλα στην περιοχή τους γίνονται πρόχειρα, βιαστικά και με το λιγότερο δυνατό κόστος και πόσο θα πρέπει να κάνουν ακόμα υπομονή για να βελτιωθεί η κατάσταση των δρόμων στην Καρυά;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις