Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητέρα με 13 παιδιά "έφαγε" 8 χρόνια- Άλλαξε στο απολυτήριο την ημερομηνία αποφοίτησης από το Δημοτικό

Μητέρα με 13 παιδιά "έφαγε" 8 ...

Στις 5 Μαρτίου η εκδίκαση της έφεσης

Στις 5 Μαρτίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων εκδικάζεται  η έφεση γυναίκας που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας και η οποία είχε καταδικασθεί ερήμην σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Πίσω από αυτή την κατηγορία ωστόσο, σύμφωνα με το prevezatoday.gr κρύβεται μια περίπτωση ίδιας ίσως και χειρότερης με αυτή της καθαρίστριας από τον Βόλο.

Η ίδια πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και άλλαξε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η  γυναίκα έκανε τη συγκεκριμένη πράξη και προσκόμισε το συγκεκριμένο χαρτί προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών (13!) παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα προχώρησε στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει –στο μέτρο του δυνατού- την στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της.

Η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού δεν οφείλεται σε στρεψοδικία από την πλευρά της αλλά , όπως αναφέρεται, στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδιά της και της έχει τοποθετηθεί απινιδωτής προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και  δικάστηκε ερήμην.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις