Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

«Πάμε στο Ράντζο μου στου…Κλάους» την Κυριακή

«Πάμε στο Ράντζο μου στου…Κλάους» την Κυριακή

54ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Ανεβάζει στροφές το 54ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με την Οργανωτική Ομάδα του παιχνιδιού, που είναι ομάδα πληρωμάτων.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Ομάδα Κρυμμένου Θησαυρού καλεί τα Καρναβαλικά πληρώματα να συμμετέχουν  στο Παιχνίδι Πλοήγησης «Πάμε σαν άλλοτε». Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 19:00 ενώ οι απαραίτητες οδηγίες θα δοθούν από την Ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού ηλεκτρονικά στα πληρώματα, μέσω email και μέσω ηλεκτρονικών δικτύων (Facebook Σελίδα: 54ος Κρυμμένος Θησαυρός - Πατρινό Καρναβάλι 2019).

Ο 54ος Κρυμμένος Θησαυρός, στα πλαίσια της φάσης πλατείας «Πάμε στο Ράντζο μου στου…Κλάους» καλεί τα καρναβαλικά πληρώματα αλλά και τον κόσμο της Πάτρας, να…ανηφορίσει προς την «Achaia Clauss». Η ιστορική οινοποιία ντύνεται καρναβαλικά και ανοίγει τις πόρτες της σε μικρούς και μεγάλους, Καρναβαλιστές, μέλη Πληρωμάτων και μη και συντονίζεται στο ρυθμό του Πατρινού Καραναβαλιού και του Κρυμμένου Θησαυρού 2019.  Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις της οινοποιίας θα αναπτυχθούν πλούσιες δράσεις απευθυνόμενες όχι μόνο στους Καρναβαλιστές, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν ενεργό μέρος στα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί αλλά και στους επισκέπτες, που θα επιλέξουν να περάσουν ευχάριστα το πρωινό τους στον φιλόξενο χώρο της Achaia Clauss.

Τα πληρώματα που παίρνουν μέρος στον 54ο Κρυμμένο Θησαυρό, θα διαγωνιστούν σε 5 παιχνίδια  της Φάσης Πλατείας  «Πάμε στο Ράντζο μου στου … Κλάους» (ώρα έναρξης παιχνιδιού: 11:00) με στόχο να συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερους βαθμούς για…το σακούλι τους.  Η αμφίεση των συμμετεχόντων προτείνεται να είναι καρναβαλική ενώ και οι υπόλοιποι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι με τα καρναβαλικά τους αξεσουάρ!

Τι περιλαμβάνει η Κυριακάτικη καρναβαλική, και όχι μόνο, βόλτα στην «Achaia Clauss»:

Η ιστορική οινοποιία θα «ανοίξει» τους τρεις μουσειακούς χώρους που λειτουργούν πλέον στις εγκαταστάσεις της, όπου οι μικροί και  μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές  ξεναγήσεις.  Πρόκειται για το «Κελάρι 9» που ενσωματώθηκε με το «Αυτοκρατορικό Κελάρι» με τα επιβλητικά περίτεχνα βαρέλια, τη «Βίλλα Κωστάντζα» που φιλοξενεί την Έκθεση Αρχείου της Οινοποιίας και τις Πέτρινες Αποθήκες στις οποίες εκθέτονται  τα Παλιά Μηχανήματα Οινοποίησης.

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται στους χώρους της οινοποιίας είναι οι εξής:

•ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Μία εναλλακτική ξενάγηση για την Οινοποιία Achaia Clauss στο «Κελάρι 9» .

•ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ – Το Πληρωμα 94 επιμελείται μία Έκθεση-αφιέρωμα στις παρουσιάσεις των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και τον Άλκη Στέα.

•Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ: "Ζωντανή" έκθεση στολών από τις Θεατρικές Παραστάσεις του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΑΣ με την συμμετοχή των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

•ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Το Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους παρουσιάζοντας το έργο «Ο 54ος Ξυπόλητος Θησαυρός», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

•«ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑΣ»: Δημιουργική Καραναβαλοαπασχόληση και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους από το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ

Στους εξωτερικούς χώρους της οινοποιίας οι επισκέπτες θα μπορούν απολαύσουν  πικ νικ με κεράσματα (αναψυκτικό, μπύρα, καφέ & φαγητό) τα οποία έχει φροντίσει  η διοργάνωση του 54ου  Κ.Θ. να προσφέρονται από τοπικούς παραγωγούς στους Κυριακάτικους εκδρομείς,  ενώ  στην Κάβα «Δανιηλίδα» θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιού όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος οι ενήλικες. Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Διοργάνωση: Κ.Ε.Δ.Π. Καρναβάλι Πάτρας- Οργανωτική Ομάδα 54ου ΚΘ.

Οι πόρτες της Achaia Clauss θα ανοίξουν στις 10:00πμ. Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019