Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έναρξη του 2ου κύκλου μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Έναρξη του 2ου κύκλου μαθημάτων Εκπαιδευ...

Στα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής ΛΑΤΣΗ

Τα κέντρα ξένων γλωσσών & πληροφορικής ΛΑΤΣΗ σε συνεργασία με τον STEM Education παρέχουν πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Τα προγράμματα διδάσκονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, με τον κατάλληλο ανά ηλικιακή κατηγορία εξοπλισμό.

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Η κριτική σκέψη, η συνεργασία, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και η δημιουργικότητα είναι μερικές από τις δεξιότητες που έχουν αναγνωριστεί ως απαραίτητες για τους μαθητές του 21ου αιώνα.

 

Μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας να παρακολουθήσετε ένα δωρεάν μάθημα και να γνωρίσετε από κοντά τον θαυμαστό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Τα μαθήματα STEM [Science, Technology, Engineering and Mathematics] απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού καθώς και Γυμνασίου.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αρχίσει να δημιουργούνται νέα τμήματα για τον 2ο κύκλο μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Εκδηλώστε σήμερα το ενδιαφέρον σας, ώστε το έμπειρο διδακτικό προσωπικό να σας ενημερώσει αναλυτικά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το παιδί σας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κεντρικό σχολείο, Άρη Βελουχιώτη 14, Πάτρα & στο παράρτημα Βραχναιΐκων, Πατρών Πύργου 208 Βραχναίϊκα. (Πληροφορίες, τηλ.: 2610 333090  website: latsi.gr  email: [email protected])

Με την ευκαιρία σας προσκαλούμε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο κτίριο Β1 του νέου λιμένα Πατρών από τις 10.00 έως 16.00, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Περιφερειακός προκριματικός του Πανελλήνιου διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τις δημιουργίες και τις προσπάθειες άλλων μαθητών στο θαυμαστό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Να σημειωθεί ότι φέτος, για πρώτη χρονιά, θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό ομάδες Νηπίων και φυσικά ομάδες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο STEM Education, ως επιστημονικός συνεργάτης της διοργάνωσης, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το διαγωνισμό αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά