Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο «Το χρυσαφένιο κουκούτσι» στο Discover

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο «Το χρυσ...

Το παιδικό βιβλίο έχει γράψει ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος

Το βιβλιοπωλείο  Discover και η Ελληνοεκδοτική συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Το χρυσαφένιο κουκούτσι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο χώρο του βιβλιοπωλείου, πεζόδρομος Βούρβαχη 3, στην Πάτρα.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν:

Η διατροφολόγος Ιωάννα Βασιλακοπούλου,

Η Μαρία Καψάσκη με την Γ’ τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου Πάτρας σε συνεργασία με την υπεύθυνη της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, Βασιλική Ρεσβάνη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κάπου, κάπως, κάποτε... Ένα μικρό κορίτσι δεν ήθελε ούτε να ακούσει για φρούτα...

Τι και εάν όλοι της έλεγαν πως κάνουν καλό στην υγεία και την ανάπτυξή της, εκείνη αμετανόητη...

Γλυκά και πάλι γλυκά...

Μέχρι που κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα "χέρια" τους ή πιο συγκεκριμένα στα κοτσάνια τους...

Βρήκαν και σύμμαχο για να την επαναφέρουν στον "ίσιο δρόμο"...

Θα τα καταφέρουν, άραγε;

Ένα βιβλίο για την υγιεινή διατροφή, τους οικογενειακούς δεσμούς και την αγάπη για τη φύση! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος έχει γεννηθεί στα Χανιά της Κρήτης. Πατέρας του είναι ο Ευάγγελος Δημητρόπουλος απο το Λιμνοχώρι Αχαΐας. Μητέρα του είναι η Καλλιόπη Παπαδομανωλάκη από τα Κοντόπουλα Κεραμειών.

Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, υπάλληλο του Πνευματικού κέντρου Χανίων και πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Σερρών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχουν ένα κοριτσάκι, την Καλλιόπη, επτά ετών.

Μεγάλωσε στην Αμαλιάδα της Ηλείας μιας και ο πατέρας του υπηρετούσε εκεί στην Ελληνική Αστυνομία, όπου ολοκλήρωσε και τις Λυκειακές σπουδές του με άριστα, ενώ παράλληλα διετέλεσε και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς (1993-1994). Το 1997 μετά από πανελλαδικό διαγωνισμό κατατάσσεται με το βαθμό του λοχία στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα, πλέον με το βαθμό του Επιλοχία (ΠΖ).

Έχει λάβει μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσσοβο και για την προσφορά του αυτή έχει τιμηθεί με εύφημο μνεία από το ΝΑΤΟ, το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ.

Από το 2010 έχει εισαχθεί στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού, ευρισκόμενος στο δεύτερο έτος της φοίτησής του. Γνωρίζει Αγγλικά.

Στο διάστημα 2012-13 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Νηπιαγωγείου Χανίων, ενώ το 2013-14 έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, και για το ίδιο διάστημα επίσης Μέλος της Ένωσης Γονέων του Ν. Χανίων. Πλούσια είναι και η δραστηριότητά του όσον αφορά στο αντικείμενο των σπουδών του και πρόσφατα εκλέχθηκε στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπούλων Κεραμειών Χανίων με τα καθήκοντα του Γεν. Γραμματέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture