Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις ελληνικές αίθουσες το απίθανο animation φιλμ «Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας»

Στις ελληνικές αίθουσες το απίθανο anima...

Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα

Το απίθανο animation φιλμ με τίτλο «Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας» από την Βελγική εταιρεία nWave Pictures θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου 2019 σε διανομή από την Odeon & την Αudio Visual και να αναμένεται να το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η ταινία «The Queen's Corgi» έχει για κεντρικό ήρωα τον Ρεξ, τον αγαπημένο σκύλο της βασίλισσας της Αγγλίας. Το φιλμ θα παιχθεί και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η σκηνοθεσία είναι των Ben Stassen και Vincent Kesteloot ενώ το σενάριο υπογράφουν οι John R. Smith και Rob Sprackling.

Η ταινία περιγράφει την συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει ότι για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Από τον πρωτοπόρο του 3D animation Μπεν Στάσεν, σκηνοθέτη των επιτυχημένων animation «Ροβινσώνας Κρούσος», «Το Μαγικό Σπίτι» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα», έρχεται ένα corgi που θα αγαπήσουν όλοι!

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture