Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Κλείνουν ξανά σήμερα οι αγρότες τη Νέα Εθνική, στο ύψος της ΒΙ.ΠΕ

Αχαΐα: Κλείνουν ξανά σήμερα οι αγρότες τ...

Νέα κινητοποίηση

Χωρίς τρακτέρ και οχήματα οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου έκλεισαν χθες για μία ώρα την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της ΒΙΠΕ. Μάλιστα θα αποκλείσουν πάλι το ίδιο σημείο στις 7  σήμερα το απόγευμα.

Για αύριο στις 6:30 το απόγευμα ορίστηκε το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε:

«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στον διάλογο. Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά.

Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας.

Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στην διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.Ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις