Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Από 14/2 θα προβάλλονται τα φιλμ "Ρόμα", "Ψυχρή Καταδίωξη" και "Lego 2"

Αίγιο: Από 14/2 θα προβάλλονται τα φιλμ ...

Στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλωνα

Τρεις ταινίες θ’ αρχίσουν να προβάλλονται από αυτή την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στο γειτονικό Αίγιο, στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων». Θα παιχθούν το μεγάλο φαβορί των φετινών βραβείων Όσκαρ, «Ρόμα» του Αλφόνσο Κουαρόν που διεκδικεί 10 βραβεία, η ιστορία εκδίκησης «Ψυχρή Καταδίωξη» με τον Λίαμ Νίσον και το παιδικό φιλμ “Lego 2”.

Η ταινία «Ρόμα» του Μεξικανού σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν αποτελεί το μεγάλο φαβορί  για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και της σκηνοθεσίας. Είναι ταινία της πλατφόρμας Netflix περιγράφει τις αναμνήσεις από τη ζωή του σκηνοθέτη στην πόλη του Μεξικό το 1971 και την γειτονιά του που λεγόταν Ρόμα.

Πρωταγωνιστούν η Γιαλίζια Απαρίσιο και η Μαρίνα ντε Ταβίρα που μάλιστα είναι υποψήφιες για τα Όσκαρ α’ γυναικείου και β’ γυναικείου ρόλου αντίστοιχα. Διάρκεια: 135 λεπτά.

Η μεταφορά της Νορβηγικής ταινίας «Με σειρά εξαφάνισης» έρχεται στον «Απόλλωνα» του Αιγίου, με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον. Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το συγκεκριμένο φιλμ ξεκίνησε να παίζεται στις ΗΠΑ το περασμένη σαββατοκύριακο κάνοντας εισπράξεις 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παίζουν εκτός του Λίαμ Νίσον, οι Τομ Μπάτμαν, Τομ Τζάκσον, Έμμυ Ρόσουμ, Λόρα Ντερν, Τζον Ντόμαν. Σκηνοθεσία: Χανς Πέτερ Μόλαντ.

Διάρκεια: 118 λεπτά.

Τέλος κάνει πρεμιέρα το “Lego 2” που αναμένεται να ξεσηκώσει τους μικρούς φίλους μιας και είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ της 1ης ταινίας που έσπασε τα ταμεία!Στο νέο φιλμ, οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς Lego duplo από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα.

Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα μεταφέρει τους Έμετ, Λούσι και Μπάτμαν, και τους φίλους τους σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  14/2 έως Τετάρτη 20/2/2019:

“Lego 2”, καθημερινά στις 17:00

«Ρόμα», καθημερινά στις 19:00

«Ψυχρή Καταδίωξη», καθημερινά στις 21:30

*Την Παρασκευή 15/2 στις 21:30 θα παιχτεί η ταινία «Πολιορκία» αντί της «Ψυχρής Καταδίωξης».

**Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

“Lego” στις 17:00

«Ρόμα» στις 19:00

Κινηματογραφική λέσχη: «Ο Ηλίθιος» στις 21:30 (είσοδος για τα μέλη δωρεάν, είσοδος για μη μέλη 4 και 3 ευρώ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture