Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολύς κόσμος στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα της τοπικής κοινότητας Άνω Καστριτσίου

Πολύς κόσμος στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τ...

Η εκδήλωση έγινε την περασμένη 10 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Άνω Καστρίτσι για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης. Μαζί με ευχές και γλυκά κεράσματα δόθηκε και ομιλία από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε η προσφορά και το ουσιαστικό έργο του Κώστα Πελετίδη στον Δήμο Πατρέων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Τοπικό Συμβούλιο δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την παρουσία του κ. Πελετίδη στην Κοινότητα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη συμβολή των εργαζομένων του Δήμου ενώ ευχαριστίες αποδόθηκαν και στους κατοίκους του χωριού, σε αυτούς τους ανώνυμους εθελοντές που είναι έτοιμοι να συνδράμουν προς όφελος της τοπικής κοινότητας.

Τέλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Καστριτσίου απηύθυνε έκκληση στους συνδημότες του με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας. Όπως είπε χαρακτηριστικά πρόκειται για το "στολίδι του χωριού" και η Δημοτική Αρχή με την στήριξη που έχει παράσχει στο σχολείο εκφράζει την επιθυμία της να συνεχίσει να λειτουργεί. Το μήνυμα της ημέρας ήταν η πάντα επίκαιρη ανάγκη για αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια και συνεργασία, όχι μόνο τις μέρες των επετείων και των εορτών, μα κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις