Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο "ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING!

Ο "ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΤ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ζωντανή μετάδοση και εκπομπές

Τη δυνατότητα να βλέπει κανείς live τις φάσεις του Κρυμμένου Θησαυρού δίνει το live streaming που έχει δημιουργηθεί φέτος από τα καρναβαλικά πληρώματα που έχουν αναλάβει το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξωστρέφεια του Κρυμμένου Θησαυρού

 

Όπως εξήγησε στο thebest.gr ο Δημήτρης Κουρμπανάς ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οργανωτικό κομμάτι του Κρυμμένου Θησαυρού, η δημιουργία του live streaming έγινε στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχουν βάλει ως στόχο οι διοργανωτές. Πέρα από αυτό, υπήρξε η ιδέα να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθεί όποιος το θέλει, τον Κρυμμένο Θησαυρό, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην Πάτρα.

Μπαίνοντας στο twitch.tv ο θεατής δεν παρακολουθεί μόνο τα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού σε ζωντανή μετάδοση αλλά και εκπομπές που κάνουν τον απολογισμό των δράσεων, δίνουν οδηγίες, προβάλλουν φωτογραφίες και μεταφέρουν τον παλμό των δράσεων.

Οι υπεύθυνοι ενημερώνουν εγκαίρως για όλες τις ζωντανές μεταδόσεις και εκπομπές

 

Μέσα από τη σελίδα του Κρυμμένου Θησαυρού στο facebook οι υπεύθυνοι ενημερώνουν εγκαίρως για όλες τις ζωντανές μεταδόσεις και εκπομπές! Στην πορεία μέσα από το livestreaming δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιο θέμα!

Να σημειώσουμε ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να επικοινωνούν και να κάνουν live chat ενώ συνολικά την έχουν επισκεφθεί 1.500 άτομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture