Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπογδάνος κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και στο Twitter κάνουν πάρτι!

Ο Μπογδάνος κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της...

Μετά τα όσα ακραία υποστήριξε για τα τανκς στην ΕΡΤ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Κωνσταντίου Μπογδάνου στο twitter που «υπόσχεται να μπούνε τα τανκ στη ΕΡΤ», εάν ο κόσμος «ψηφίσει σωστά». Ο Μπογδάνος, μάλιστα δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, όπως αρχικά ελέγετο.

Όπως ξεκαθάρισε το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ερωτηθείσα για τον Γ. Αυτιά, «σε ότι αφορά τον θέμα θεωρείται λήξαν. Επίσης ο κ. Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος απάντησε θετικά σε εξτρεμιστικό σχόλιο χρήστη του διαδικτύου.

«Αυτά περιμένουμε τέσσερα χρόνια. Ένα τανκ έξω από την ΕΡΤ», έγραψε ο ακροδεξιός χρήστης με εικόνα προφίλ το σήμα της Χρυσής Αυγής.

Ο παρουσιαστής απάντησε: «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε!»

Αργότερα εμφανίστηκε -θεωρητικά- μετανιωμένος, αλλά χωρίς πάλι να αναιρεί την ουσία όσων είπε. Το Σάββατο μιλώντας στον ΣΚΑΙ «παραδέχτηκε» το λάθος του για το σχόλιο, αλλά μόνο για το κομμάτι που αφορούσε τον τρόπο γκρεμίσματος, δηλαδή το τανκ.

Συγκεκριμένα, είπε πως, πλέον, θέλει να γκρεμίσει την ΕΡΤ με εκσκαφέα- φορτωτή. Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μπογδάνος είχε δώσει δυναμικό παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και σε ανάλογες εκδηλώσεις οργανώσεων της ΝΔ.

Μάλιστα, έγραψε και στο twitter: «Από χθες βάλλομαι από τα μέσα της κυβέρνησης, ανώνυμα κι επώνυμα, με ψεύδη, ύβρεις και απειλές. Αφορμή ότι εξέφρασα με λάθος τρόπο τη θέση ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Η ΕΡΤ που με βρίζει, που πληρώνω, αλλά αρνείται να με βγάλει αέρα, η ΕΡΤ που κατάντησε αριστερογκεμπελικό ηχείο».

Φυσικά, οι  χρήστες του Twitter αντέδρασαν στην ανάρτηση του δημοσιογράφου, όπως και στο κόψιμο του από τις λίστες της ΝΔ, με τον χαρακτηριστικό τους καυστικό τρόπο. Να μερικές από τα πλέον δημοφιλή τιτιβίσματα του #Μπογδανος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight