Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων έκοψε την πίτα του, χορεύοντας - ΦΩΤΟ

Το χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργα...

Στο κλειστό Γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα

Το κλειστό Γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα, αποδείχθηκε τελικά πως ήταν  «μικρό» για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους του χορού, της παράδοσης και της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Το χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, το πρωί της Κυριακής (χθες) 10 Φεβρουαρίου, άφησε για μία ακόμα φορά το δικό του ιδιαίτερο «ίχνος» στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Αφορμή για να συμβεί αυτό, ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , η οποία συνοδεύθηκε από τη συμμετοχή μαθητών- χορευτών κάθε ηλικίας, από τα τμήματα του Χορευτικού.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος έκοψε την πίτα , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Προγραμματισμού Βασίλης Θωμόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης  Μελάς, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος  και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας .

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και φέτος ήταν οι χορευτές  κάθε ηλικίας οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε το κλειστό Γυμναστήριο του «Απόλλωνα» .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture