Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ του "Τατουάζ" είναι ζευγάρι

Η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ του ...

Κρατούν χαμηλούς τόνους

Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου και του Secret, οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθουν κοντά από τις πρώτες κιόλας ημέρες των γυρισμάτων και σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά, οι άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε ανάμεσά τους.

 

Οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αυξηθεί

 

Οι δυο τους ωστόσο δε δίνουν κανένα δικαίωμα ώστε να αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για ζευγάρι. Μάλιστα όταν ο Στέφανος Mιχαήλ που το μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε ερώτηση που του έγινε, απάντησε ότι δεν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

Τον τελευταίο καιρό όμως οι εμφανίσεις τους στην Κύπρο, όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του Τατουάζ, έχουν αυξηθεί και οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως δεν μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.

«Δεν είναι μόνο φίλοι» λένε άτομα που τους γνωρίζουν καλά, όμως κανείς από τους δύο δεν θέλει να προκαλέσει βγάζοντας τον δεσμό τους στην επιφάνεια.

Άλλωστε η σειρά που πρωταγωνιστούν, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν θέλει κανείς από τους δύο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το σενάριο και να αρχίσουν να ασχολούνται με τα ερωτικά τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight