Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέθανε ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου Δημήτρης Ζέρβας

Πάτρα: Πέθανε ο Διευθυντής Διοικητικών Υ...

Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή στα 62 χρόνια του ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών, μετά από μάχη που έδινε με ασθένεια.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Δύσκολες οι ώρες για τη σύζυγό του Φωτεινή και τα παιδά του Κώστα Ζέρβα και Θεοδώρα και Άλκη Κοροβέση.

O Πατρινός Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb:

"Η ξαφνική απώλεια δύο ανθρώπων χθες ενός φίλου (Κώστας Σκαρτσιαρης Χρόνια λογιστής στο ΠΑΣΟΚ ) κ ενός Αγαπημένου Συναδέλφου Διευθυντή ΕΦΚΑ Μισθωτών Αχαΐας τέως ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών Δημήτρη Ζέρβα με συγκλόνισε γιατί κ οι δύο ήταν εξαίρετοι.
Το πραγματικό νόημα της ανάρτησης όμως δεν είναι να μεταφέρω το συναίσθημα μου αλλά να θυμίσω για μια ακόμα φορά ότι όσα ζούμε καθημερινά κ μας χωρίζουν πικραινουν στεναχωρουν είναι κακή άποψη για την ζωή και μόνο αν τα περιορίσουμε θα ζησουμε καλύτερα. Ας απολαύσουμε χωρίς κακία μίσος φθόνο αυτή την ζωή τουλάχιστον όσοι μπορούμε έχοντας τα απαραίτητα. Υγεία κ Εργασία".

Ο Διευθυντής των γιατρών του πρώην ΙΚΑ Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει πως ο εκλιπών άφησε ένα υπεύθυνο και έντιμο αποτύπωμα υπηρετώντας με μεγάλη ευθύνη τη θέση του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου, για πολλά χρόνια.

 

 



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις