Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Κοινο_Τοπία έκοψε την πίτα της εν μέσω ευχών, ποιημάτων και ασμάτων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Κοινο_Τοπία έκοψε την πίτα της εν μέσω...

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου

Μια ιδιαίτερη βραδιά οργάνωσε η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μαζί με τους πολλούς φίλους της στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου από τις 8.30μμ και μέχρι τις 10.30μμ σε μια εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα με ένα χειροποίητο λικέρ από τσίπουρο και ρόδι προσφορά του παραγωγού βιολογικού ροδιού Επαμεινώνδα και Νίκου Οικονόμου αντάλλαξαν ευχές αλλά και απόψεις, προτάσεις, ιδέες για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Την επιμέλεια της παρουσίασης του προγράμματος της βραδιάς είχε η φιλόλογος και στέλεχος της Κοινο_Τοπίας Λίνα Σίτα η οποία στο σύντομο χαιρετισμό μεταξύ άλλων είπε: Η Κοινο_Tοπία έχει να παρουσιάσει μια σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν τους τομείς, της προαγωγής του πολιτισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προαγωγή υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στοχεύοντας στην ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση και ικανοποίηση των πνευματικών και καλλιτεχνικών ανησυχιών όλων μας. Αισιοδοξούμε για μια πιο δυνατή, πιο δημιουργική, πιο παρούσα Κοινο_Τοπία την καινούργια χρονιά με τη συνδρομή σας και τη συμμετοχή σας.

Στη συνέχεια η εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια Αλέκα Ράπτη απήγγειλε ποιήματα των Ν. Βρεττάκου, Ο. Ελύτη, Γ. Ρίτσου, Τ. Λειβαδίτη, Αλ. Παπαδάκη υπό τον τίτλο ποίηση και χρόνος.

Κατόπιν με μαέστρο τη Λίνα Γερονίκου μουσικό-υψίφωνο, πιανίστρια την Ελένη Παπαπροκοπίου και τον ακορντεονίστα Χρήστο Καμπέρο η 35μελης χορωδία της Κοινο_Τοπίας μετέφερε το εορταστικό κλίμα στους παραβρισκόμενους, μέλη και φίλους του συλλόγου σκορπώντας μελωδίες υποδοχής του νέου χρόνου αλλά και τραγούδια από το χώρο του έντεχνου ρεπερτορίου.

Στη χορωδία συμμετέχουν: Αναστασόπουλος Νίκος, Βελλοπούλου Αναστασία, Βελλοπούλου Φωτεινή, Βέργη Μαρία, Δημητρόπουλος Βασίλης, Δημοπούλου Ελένη, Δούβου Εύη, Δρίτσας Στέφανος, Θεοφιλάτου Κέλυ, Θεοχάρους Αίγλη, Κασπίρη Μέτη, Κατωπόδη Ελένη, Λαζανά Φρόσω, Λουπάσκου Κορνελία, Μακρή Μαίρη, Μαστραντωνάκη Γεωργία, Μαυροπούλου Χριστίνα, Μητροπούλου Γεωργία, Μουθούνη Χρυσάνθη, Μπιλίρη Μαρία, Νικολακοπούλου Πηγή, Νικολοπούλου Μαρία, Νικολού Χριστίνα, Παπαδημητροπούλου Αγγελική, Παρίση Μάρθα, Πλέγα Μαρία, Ραβαζούλα Παναγιώτα, Ρόδη Ιωάννα, Στεφανοπούλου Σωτηρία, Στεφάτου Γωγώ, Τζόλα Ειρήνη, Τρίγκα Αγλαΐα, Φιλιππάτου Λία, Χασαπόπουλος Γιάννης, Χασαποπούλου Καίτη, Χονδρόπουλος Βασίλης.

Τυχερή της βραδιάς και του συμβολισμού του φλουριού της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η υποστηρίκτρια της Κοινο_Τοπίας και ενεργός πολίτης Ελένη Γκέκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις