Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μητσοτάκης: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές η κυβέρνηση θα σαρωθεί

Κ. Μητσοτάκης: Στις αυτοδιοικητικές εκλο...

Μίλησε στη Βουλή

«Ξέρουμε ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία. Θα προσπαθήσετε να μεταθέσετε όσο μπορείτε κόντρα στη δύναμη των πραγμάτων. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές η κυβέρνηση θα σαρωθεί.

Και οι Ευρωεκλογές, αν δεν κάνετε και τις εθνικές εκλογές μαζί, θα γίνουν δημοψήφισμα - με σύνθημα αυτό που σας φωνάζουν οκτώ στους δέκα Έλληνες. Φύγετε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πρωτοκόλλου Ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

«Πιστοί στη θέση που έχουμε διαμορφώσει, καταψηφίζουμε σήμερα το Πρωτόκολλο Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γιατί επισφραγίζει την εθνική ήττα των Πρεσπών. Την ίδια ώρα, καταγγέλλουμε τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής από μία κυβέρνηση-κουρελού.

'Άλλοι ανακάλυψαν όψιμα το ΝΑΤΟ. Να θυμίσω τι λέγατε για το ΝΑΤΟ πριν από κάποια χρόνια; Δεν χρειάζεται.. Τα ξέρετε. Εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν, συνομιλούμε με τους εταίρους μας με σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού. Επί της αρχής η Ν.Δ. δεν είχε αντίρρηση να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Έχει όμως αντίρρηση να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ εκχωρώντας μακεδονική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα

Τώρα, έχουν διαμορφωθεί, ασφαλώς, αρνητικά τετελεσμένα. Όμως, η εθνική προσπάθεια συνεχίζεται. Οι δυσμενείς επιπτώσεις θα πρέπει να αμβλύνονται μέτρο με μέτρο, ημέρα με την ημέρα. Και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά. Δεν απεμπολώ το δικαίωμα του «βέτο» στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις