Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Στέλλα Μπεζαντάκου στον Γρ. Αρναούτογλου: "Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα"

Η Στέλλα Μπεζαντάκου στον Γρ. Αρναούτογλ...

Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί, είπε με παράπονο

Η πληθωρική Στέλλα Μπεζαντάκου που ο κόσμος είχε πρωτομάθει εκεί στις αρχές του 2000 μέσα από την συμμετοχή της σ’ ένα από τα πρώτα ριάλιτι της ιδιωτικής τηλεόρασης, το «Bar», επέστρεψε στον χώρο της μουσικής και της νύχτας και βρέθηκε και ως καλεσμένη στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 όπου μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι με τις γκεστ live εμφανίσεις της σε νυχτερινά προγράμματα, τις προκλητικές φωτογραφίες της, τα ριάλιτι παιχνίδια, το remix από το "Μπλουζάκι", κομμάτι που έχει τραγουδήσει και έχει γίνει καλτ επιτυχία όπως και το «Τραλαλά τραλαλό».

Όπως είπε η Στέλλα Μπεζαντάκου κατάξανθη και με αβυσσαλέο ντεκολτέ, "έβγαινα κατά διαστήματα, αλλά γενικά δεν ακολουθούσα πολύ την νύχτα. Είχα σταματήσει. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, αγάπησα, ήθελα να το ζήσω και είχα μπουχτίσει. Τώρα είμαστε μαζί 10 χρόνια, 3 χρόνια παντρεμένοι", ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως ο σύζυγος της είναι εκτροφέας σκύλων ροτβάιλερ, και στις σκέψεις τους είναι να φτιάξουν ένα ξενοδοχείο σκύλων.

"Η εμφάνισή μας δεν μας χαρακτηρίζει", είπε μεταξύ άλλων. "Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη. Είναι δουλειά. Στην καθημερινότητά μας είμαστε αλλιώς. Με έχουν αδικήσει όλα αυτά τα χρόνια και εγώ ήμουν σε μια τηλεόραση πολύ σκληρή. Από το 2000 μέχρι το 2010 γινόταν πανικός".

Τέλος η Στέλλα Μπεζαντάκου τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως νιώθει αδικημένη και πως «αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

*Σε πρώτο πλάνο ήταν κι ένα γοβάκι που το είχε φέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιας και πριν λίγες μέρες σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδούσε η Στέλλα Μπεζαντάκου, μία γυναίκα γονάτισε μπροστά στην τραγουδίστρια και ήπιε σαμπάνια μέσα από τη γόβα της!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight