Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο Α...

Με την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ' όνομά σου»

Μία ακόμη μετάκληση εξασφάλισε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και μάλιστα αφορά στο παιδικό κοινό. Ο λόγος για την μουσική παράσταση του αγαπητού τραγουδοποιού & ερμηνευτή Φοίβου Δεληβοριά «Πες μου τ' όνομά σου».

Όπως μάθαμε, η συγκεκριμένη παράσταση που παίζεται κάθε Κυριακή στο Θέατρο Radar στην Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 στην Αθήνα παίρνοντας μάλιστα παράταση έως τις 31 Μαρτίου 2019, αναμένεται στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα και η τιμή των εισιτηρίων, αναμένονται σε προσεχές δελτίο Τύπου του ΔΗΠΕΘΕ.

«Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας» λέει ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Λοιπόν, ο Φοίβος, η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο - cd με τίτλο «Πες μου το όνομά σου», που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος.

Σ' αυτό το βιβλίο ο Φοίβος Δεληβοριάς θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους. Και στο δίσκο που συνοδεύει το βιβλίο, τραγουδά μέσα από δεκαπέντε τραγούδια, τις στιγμές αυτής της ιστορίας με το γνωστό δικό του τρόπο...

Η παράσταση του υπόσχονται κέφι, συμμετοχή των φίλων του και κυρίως πολύ τραγούδι και πολλά χαμόγελα...

Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι.... αφού στην παράσταση αυτή έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και το Ελεφαντάκι, και η τρελλοπαρέα του Φοίβου και όλη η αγάπη και το μεράκι που οδήγησαν στα πρώτα αυτά παιδικά τραγούδια του μοναδικού παραμυθά - τραγουδοποιού...

Σας περιμένουμε.. Για να σας πούμε και κυρίως ν' ακούσουμε τα ονόματά σας, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Ερμηνεύει ο Φοίβος Δεληβοριάς

Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη.

Μαζί τους ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος

Διοργάνωση-παραγωγή: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ, www.mikri-arktos.gr

Διεύθυνση παραγωγής: Γερολυμάτου Βιβή

Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture