Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Απάντηση στο αίτημα της μετάδοσης της παρέλασης περιμένει η Κοινωφελής από την ΕΡΤ

Πάτρα: Απάντηση στο αίτημα της μετάδοσης...

Όπως δείχνουν τα πράγματα και φέτος την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής θα δείξει live η ΕΡΤ

Το πράσινο φως για την ζωντανή μετάδοση και φέτος της μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού αναμένει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας». Η απάντηση αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον θα έχει τυπικό χαρακτήρα καθώς εδώ και χρόνια την μετάδοση την κάνει πάντα η κρατική τηλεόραση με εξαίρεση όπως όλοι θυμόμαστε μία χρονιά που δεν έγινε.

Ήταν το 2014 όταν η ΕΡΤ είχε κλείσει μετά το «μαύρο» του Ιουνίου του 2013 και τη θέση της είχε πάρει η ΝΕΡΙΤ. Ωστόσο ακόμη και τότε την μετάδοση του ξέφρενου κεφιού και παλμού του μεγαλύτερου και πιο ζωντανού 7 αυθεντικού καρναβαλιού της χώρας την είχε αναλάβει ο Alpha στέλνοντας ως παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Φέτος λοιπόν αναμένουν την οριστική απάντηση της ΕΡΤ που είναι αλήθεια πως έχει καθυστερήσει κάπως. Η τηλεοπτική μετάδοση ξεκινά στις 2 το μεσημέρι και διαρκεί ένα δίωρο. Ο Δήμος για να διαφημίσει την παρέλαση της τελευταίας Κυριακή είδαμε στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού, www.carnivalpatras.gr πως αναφέρει με έμφαση ότι στο τέλος της παρέλασης έχει σοκολάτες γι’ αυτό ελάτε…

Η μετάδοση της ΕΡΤ αναμένεται να περιλαμβάνει & την τελετή λήξης & το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου και τη ρίψη βεγγαλικών στον μόλο Αγ. Νικολάου στις 21.00 το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς.

Την μετάδοση αναλαμβάνει η ΕΡΤ1 με στόχο να μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες ομογενείς μέσω της ERT World, τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μίας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο.

Την παρουσίαση της περσινής μετάδοσης για λογαριασμό της ΕΡΤ είχαν κάνει οι δημοσιογράφοι Νατάσα Τραγουστή και Μιχάλης Μπαιρακτάρης και ο ερασιτέχνης ηθοποιός και καρναβαλιστής Γιώργος Λογαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture