Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το επεισόδιο Πολάκη "κόστισε" σε εισιτήρια στην μουσική παράσταση Κραουνάκη

Πάτρα: Το επεισόδιο Πολάκη "κόστισε...

Τη δεύτερη βραδιά η προσέλευση ήταν μικρότερη

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα με το βίντεο όπου ο αναπληρωτής Υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης διασκέδαζε στο πρόγραμμα του Σταμάτη Κραουνάκη στην Αθήνα και χόρεψε ζεϊμπέκικο για να…σκάσουν οι εχθροί του και με το τσιγάρο στο στόμα (το βίντεο το είχε αναρτήσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης στον λογαριασμό του στα social media) φαίνεται πως έριξε τη σκιά της σ’ ένα βαθμό και εδώ στην Πάτρα στις 2 προγραμματισμένες παραστάσεις του «Duende» του Σταμάτη Κραουνάκη που δόθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Την πρώτη βραδιά την Τετάρτη 6/2/2019 είχαμε την πληροφορία ότι η παράσταση ήταν sold out και πράγματι γέμισε έως και τα θεωρεία του δεύτερου ορόφου με τα εισιτήρια που κόπηκαν, να φτάνουν τα 170-180. Ωστόσο τη δεύτερη βραδιά, την Πέμπτη 7/2/2019 η προσέλευση ήταν κάπως μικρότερη με τα εισιτήρια να είναι στο όριο των 150 ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν περιπτώσεις συμπολιτών που είχαν κάνει κράτηση εισιτηρίου και ακύρωσαν προφανώς γιατί ενοχλήθηκαν από το «θέαμα» Πολάκη!

Η παράσταση του κ. Κραουνάκη ήταν πάντως ξεχωριστή με κύριο κορμό μελοποιημένο από τον ίδιο, Λόρκα. Το ίδιο ευμενή είναι τα σχόλια και για την πρωτότυπη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη που έχει κάνει για την κεντρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Τρισεύγενη» του Παλαμά σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου που παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Πάντως από το…επεισόδιο αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως κάποια πράγματα στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε επηρεάζουν σ’ ένα βαθμό ενώ και οι καλλιτέχνες οφείλουν να είναι ισορροπούν όσο καλύτερα μπορούν την καλλιτεχνική τους εμβέλεια με τα πολιτικά τους πιστεύω και απόψεις. Στο κάτω κάτω ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς και της δύναμης ψυχής ενός Κραουνάκη απευθύνεται σε όλους χωρίς σύνορα και ταμπέλες και δη κομματικές.

*Την παράσταση της Πέμπτης παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, για τον οποίο ως γνωστόν έχει εκφραστεί δημοσίως με πολύ κολακευτικά και ένθερμα λόγια ο κ. Κραουνάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight