Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απανωτά χτυπήματα της Μοίρας στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργίου - Είχε χάσει το γιο του, τη γυναίκα του και την εγγονή του

Απανωτά χτυπήματα της Μοίρας στην οικογέ...

Κηδεύτηκε το πρωί της Παρασκευής στην Παναγία Αλεξιώτισσα

Σκληρή στάθηκε η μοίρα στον εκλιπόντα συμπολίτη έμπορο Δημήτρη Παν. Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη στα 82 του χρόνια και κηδεύτηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Πριν μερικά χρόνια ο Δημήτρης Παν. Γεωργίου είχε χάσει τον γιο του Παναγιώτη, με τον οποίο και κρατούσε το κατάστημα του επί της Αγίου Ανδρέου και Ερμού, ένα από τα πιο παλιά στην πόλη της Πάτρας με είδη ταξιδίου, βαλίτσες, πορτοφόλια, τσάντες, σανδάλια και άλλα δερμάτινα είδη. Μπορεί τον πιο τελευταίο καιρό να είχε κάπως παρατήσει το μαγαζί αφημένο στην σκόνη του χρόνου, ωστόσο ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν πάντα εκεί, στυλοβάτης, άνοιγε το μαγαζί του, εξυπηρετούσε όσους πελάτες διάβαιναν το κατώφλι του και πάντα σε καλημέριζε με την καρδιά του και όχι τυπικά. Ο θάνατος του γιου του, τού στοίχισε πολύ κι όταν τον μελετούσε πάντα δάκρυζε.

Το άλλο χτύπημα της μοίρας αφορούσε στην οικογένεια της κόρης του Αγγελικής Γεωργίου. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2015 όταν είχε φύγει από τη ζωή η 9χρονη Ελευθερία, κόρη της Αγγελικής Γεωργίου και του Γιάννη Λοτσάρη και εγγονή του. Η κηδεία της είχε τελεστεί στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου παρουσία πλήθους κόσμου και προεξάρχοντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν από τους πιο ευγενείς εμπόρους και δεν παρέλειπε όταν σε χαιρετούσε να σου κάνει κι ένα σχόλιο για τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις χωρίς ωστόσο να χάνει την αισιοδοξία του ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Εξάλλου από νέος υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ανήσυχο, πολιτικοποιημένο άτομο.

Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις