Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγ. Χαραλάμπους στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πατρών

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγ. Χαραλάμ...

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος φίλων Δασυλλίου και άνω πόλης Δήμου Πάτρας θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους στο ομώνυμο γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στον χώρο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών κάτω από το κάστρο στην οδό Κορύλλου .

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετέχουν και οι παλαιοί πρόσκοποι όπως δήλωσε και ο δραστήριος εκπρόσωπος τους και ο εκ των συντονιστών των εκδηλώσεων Κώστας Ηλιόπουλος .

Το εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους κτίστηκε το 1913 και την βοήθεια  και ευλογία του Αγίου ζήτησαν και έλαβαν χιλιάδες πατρινοί συμπολίτες μας που πολλοί μάλιστα έχουν πολλά να θυμούνται  και κύρια κάτοικοι της παλαιάς άνω πόλης από την λειτουργία του παλαιού νοσοκομείου έως τα τέλη περίπου της δεκαετίας του εβδομήντα.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17: 00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία και την Κυριακή ανήμερα της μνήμης του Αγίου Χαραλάμπους 10 Φεβρουαρίου θεία λειτουργία με έναρξη ώρα 7:00 π.μ.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχει και ο Δήμος Πάτρας όπως κάθε χρόνο και καλούνται όλοι οι πιστοί συμπολίτες μας όπως λάβουν μέρος στις θρησκευτικές αυτές εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις