Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Ανανεωθείτε για το μήνα των ερωτευμένων με προνομιακές τιμές σε θεραπείες προσώπου και σώματος!

Ανανεωθείτε για το μήνα των ερωτευμένων ...

Τι καλύτερο δώρο μπορείτε να σκεφτείτε;

Τι καλύτερο δώρο μπορείτε να σκεφτείτε για τον εαυτό σας, το φίλο ή τη φίλη σας από τη διάθεση αναζωογόνησης που θα νιώσει με τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρει σε μοναδικές τιμές για όλο το μήνα των ερωτευμένων η Cosmetic Derma Medicine;

 

Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε για να προλάβετε τις ειδικές τιμές του μήνα!

 

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΧΕΙΛΗ & ΔΩΡΟ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αν επιθυμείτε γεμάτα σαρκώδη χείλη που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν τους άλλους να σας ερωτευτούν, τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε την κλινική της Cosmetic Derma Medicine! Με τη θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος στα χείλη, θα πάρετε δώρο μια Μεσοθεραπεία προσώπου η οποία θα σας χαρίσει τη φωτεινότητα και τη λάμψη που ονειρεύεστε!

Ανακαλύψτε την προσφορά στο υαλουρονικό οξύ στα χείλη εδώ!

 

LASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Σας προβληματίζει το επίμονο τοπικό πάχος? Δεν κλείνει αυτό το αγαπημένο σας τζιν που τόσο θέλετε να φορέσετε; Η λύση είναι εδώ και ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική Smartlipo! Σας απαλλάσσει από το τοπικό λίπος, συσφίγγει το δέρμα και εξαφανίζει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Με τη θεραπεία της Αναίμακτης Λιποαναρρόφησης για αυτό το μήνα η Cosmetic Derma Medicine προσφέρει επιπλέον δώρο Νήματα σύσφιγξης PDO για όποια περιοχή επιθυμείτε εσείς!

Ανακαλύψτε την προσφορά στη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo εδώ!

 

ΒΟΤΟΧ

Θέλετε να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες έκφρασης και τα σημάδια του χρόνου που έχετε εντοπίσει ανάμεσα στα μάτια και στο «πόδι της χήνας»; Η πιο αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης το Botox, θα σας χαρίσει τη νεανική όψη που επιθυμείτε άμεσα και χωρίς καμία ταλαιπωρία!

 

Ανακαλύψτε την προσφορά για το μπότοξ εδώ!

 

LΑSER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Κουραστήκατε να είστε μόνιμα με ένα ξυραφάκι στο χέρι και να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Τώρα με τα τελευταίας γενιάς συστήματα Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη στην Cosmetic Derma Medicine μπορείτε να αποκτήσετε οριστικά και γρήγορα λεία και μεταξένια επιδερμίδα!

Προλάβετε τις 2 προσφορές του μήνα:

Ανακαλύψτε την προσφορά για Laser Αποτρίχωση Full Body

Ανακαλύψτε την προσφορά για Laser Αποτρίχωση Bikini & Μασχάλες

 

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις του μακιγιάζ που επιτάσσει το contouring με δύσκολους τεχνικά τρόπους, εμείς βρήκαμε τη λύση για φυσικό contouring άμεσα και γρήγορα. Η τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος στα ζυγωματικά αναπληρώνει τον χαμένο όγκο και βελτιώνει το οβάλ προσώπου με ένα πλήρες και φυσικό contouring effect!

 

Ανακάλυψε την προσφορά για υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά εδώ!


ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι χρειάζεται κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικίας και κάθε φύλου? Τι άλλο από έναν σωστό και βαθύ καθαρισμό από εξειδικευμένο και έμπειρο γιατρό, ο οποίος περιλαμβάνει την εφαρμογή Δερμοαπόξεσης Προσώπου, την εξαγωγή σμήγματος και την ενυδάτωση της επιδερμίδας! Συνδυάστε τον με Μεσοθεραπεία προσώπου για να επαναφέρεται στην επιδερμίδα σας την φυσική της ισορροπία!

Ανακάλυψε την προσφορά στο δερματολογικό καθαρισμό προσώπου εδώ!

 

Info:

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στην Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: http://www.instagram.com/cdm.gr

 

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 9 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being