Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά, απάτη και κλοπές

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά, ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος , διότι εισήλθεαπό ανασφάλιστη πόρτα σε αποθήκη 63χρονου  και αφαίρεσε μια εργαλειοθήκη.


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.


Σύλληψη  με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 42χρονη , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ρόδου για απάτη.


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην διασταύρωση της Αρετής, από αστυνομικούς της  Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 52χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Δοκίμι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο  άνδρες, ηλικίας 28 και 20 ετών, διότι χθες τα ξημερώματα, εισήλθαν σε φαρμακείο και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε  το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης ΤροχαίωνΑτυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, 
ένας 50χρονος , διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του 
διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, πρόεκυψε ότι ο 50χρονος χθες το μεσημέρι, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από οικία Έλληνα στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου μια τηλεόραση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις