Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με μοναδικά δώρα και προσφορές από τον "Ανθόκηπο" - Δείτε τα πανέμορφα τριαντάφυλλα "Roses for Ever"!

Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με μοναδι...

Το ξεχωριστό ανθοπωλείο στην οδό Γούναρη 146, μετά την Ομόνοια

Το γνωστό και αγαπημένο των Πατρινών ανθοπωλείο ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ και οι ιδιοκτήτες του Νίκος και Στέλιος Ανδρικόπουλος, ετοιμάζουν και για την φετινή γιορτή των ερωτευμένων πολλές εκπλήξεις!

Όπως μαθαίνουμε και βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, έχουν φέρει σε αποκλειστικότητα για την πόλη μας τα μοναδικά τριαντάφυλλα "Roses For Ever"!

Πρόκειται για αποχυμωμένα τριαντάφυλλα τα οποία διαίθενται σε καλαίσθητη γυάλινη καμπάνα, τα οποία, έχοντας υποστεί ειδική επεξεργασία, διατηρούνται για πάνω από 5 χρόνια! Ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τυς ανθρώπους που αγαπάμε!

Αυτά μαζί με διάφορες προσφορές και σπέσιαλ δώρα, εγγυώνται πως ο προορισμός για να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Πάτρα είναι ένας και λέγεται ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ!

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Γούναρη 146, λειτουργεί στην πόλη της Πάτρας τα τελευταία 20 χρόνια.

Η πολυετής πείρα των υπευθύνων στον χώρο της ανθοδετικής, ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και οι πρωτοποριακές ιδέες καθώς και η αγάπη τους για τα λουλούδια και την διακόσμηση είναι βασικές αρχές πάνω στις οποίες έχουν στηριχθεί όλα αυτά τα χρόνια για το καλύτερο δυνατό και καλαίσθητο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την διακόσμηση με λουλούδια και φυσικά υλικά.

Έτσι, στον ΑΝΘΟΚΗΠΟ, κάθε σας ανάγκη και επιθυμία ακόμη και η πιο δύσκολη, είναι σίγουρο πως θα συναντήσει προτάσεις  με τις πιο ξεχωριστές και πρωτότυπες ιδέες για την μερα του Αγίου Βαλεντινου και όχι μόνο βέβαια!

Μια βόλτα από το κατάστημα πάνω από την Πλατεία Ομονοίας, αρκεί για να σας πείσει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά