Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ" ΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ- ΓΙΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

"ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ" ΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜ...

Θα τραγουδήσουν στις Γραμμές ΤέΧνης

Στο Θέατρο Γραμμές ΤέΧνης, στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα αυτό το Σάββατο 9/2/2019 στις 21.30 και την Κυριακή 10/2 στις 20.30 θα εμφανιστούν η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο καθένας µε τη δική του ξεχωριστή πορεία. Σµίγουν επί σκηνής για να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραµµα µε τα ωραιότερα ελληνικά -και µερικά ξενόγλωσσα- ντουέτα που έχουν γραφτεί.

Οι ζεστές φωνές τους, δένουν αρµονικά και ερµηνεύουν όλα τα τραγούδια από κοινού, µε τη συνοδεία του εξαιρετικού µουσικού, του Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν.

Με µελωδίες για δύο φωνές του Μάνου Χατζιδάκι, των Simon & Gurfunkel, της Λένας Πλάτωνος, της Αρλέτας, υπέροχες µπαλάντες του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Κωνσταντίνου Βήτα, τη συνεργασία των Ella Fitzgerald - Louis Armostrong αλλά και κινηµατογραφικά ντουέτα των Henry Mancini ή το ωραίο κομμάτι «City of Stars» από την πολυβραβευµένη ταινία «La la land» του Ντάμιαν Σαζέλ, η Ανδριάνα και ο Γιώργης Χριστοδούλου αναμένεται να παρασύρουν το κοινό να τραγουδήσει και να ονειρευτεί µαζί τους, σ’ ένα πρόγραµµα εκατό τοις εκατό φτιαγµένο “για δύο”.

Είσοδος: 12 € και 10 € (Φοιτητών-Ανέργων)

Για κρατήσεις θέσεων και προπώληση καλέστε στο 6906569578.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture