Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τηλεφώνησε για βόμβα στο ΚΤΕΛ Βόλου, για να προλάβει το λεωφορείο!

Τηλεφώνησε για βόμβα στο ΚΤΕΛ Βόλου, για...

Συνελήφθη ο νεαρός φαντάρος

Μία... ιδιαίτερη λύση βρήκε ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος από τον Βόλο, προκειμένου να μην χάσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, το λεωφορείου ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο του από το Βόλο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το τηλεφώνημα για βόμβα, έκανε νεαρός που κατατάσσονταν στον στρατό

 

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν έξω από το Βελεστίνο αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και κατέβασαν τους επιβάτες από το ΚΤΕΛ.

Ο λόγοε ήταν ότι είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από άγνωστο που ανέφερε πως στο λεωφορείο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Ακολούθησε επιχείρηση από αστυνομικούς με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών. Τελικά διαπίστωναν ότι τελικά στο λεωφορείο δεν υπήρχε κανένας επικίνδυνος μηχανισμός και ότι επρόκειτο για φάρσα. Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν εκ νέου στο λεωφορείο και τελικά έφτασαν στον προορισμό τους με καθυστέρηση μίας ώρας.

Ο ίδιος ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε ότι προέβη σ' αυτή την ενέργεια, για να καθυστερήσει το δρομολόγιο και να προλάβει να πάρει το λεωφορείο.

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μετά τον έλεγχο των αστυνομικών μόλις όμως έφτασε στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης συνελήφθη από την αστυνομία για τη φάρσα.

 

φωτο αρχείου eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις