Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Samsung Galaxy S10: Στις 20 Φεβρουαρίου η επίσημη παρουσίαση - Τι διαρροές υπάρχουν έως τώρα

 Samsung Galaxy S10: Στις 20 Φεβρουαρίου...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Κι ενώ το Galaxy S10 και το Galaxy S10 Plus είναι σχεδόν έτοιμα και θα κυκλοφορήσουν σχεδόν αμέσως μετά την παρούσιαση τους, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε την πολυαναμενόμενη συσκευή αναδίπλωσης που πληροφορίες θέλουν να δουλεύει η Samsung για περισσότερο από μισή δεκαετία.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung δεν αποκλείεται μαζί με την κλασική σειρά S10, να παρουσιάσει το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο στις 20 Φεβρουαρίου, ασχέτως αν αυτό βγει στην αγορά ετεροχρονισμένα.

Η σειρά Galaxy S10 υιοθετεί την Infinity-O οθόνη, με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό που φέρει οπή στην οθόνη (hole-punch), η οποία στην περίπτωση του S10+ θα είναι διπλή για την αντίστοιχη selfie camera. Η Samsung παρακάμπτει τη μόδα του notch στην οθόνη και προβάλλει μία «δική» της σχεδιαστική εκδοχή.

Στην ανάρτηση του 91mobiles επιβεβαιώνεται η φήμη περί ύπαρξης τριπλής κύριας κάμερας στην πλάτη της συσκευής. Το S10+ αναμένεται να διαθέτει ένα βασικό φακό, ένα τηλεσκοπικό, και ένα ευρυγώνιο με το φλας να βρίσκεται στα δεξιά της τριπλέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις