Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανάρπαστα και τα νηστίσιμα πιάτα του SAMOSA

Ανάρπαστα και τα νηστίσιμα πιάτα του SAMOSA
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηρθε και αγαπήθηκε στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου

Δημοφιλές κατευθείαν, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, το SamoSa The Asian Food στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου: Σε έναν πολύ stylish, ατμοσφαιρικό χώρο, μας ξεναγεί στα γευστικά πιάτα της Απω Ανατολής με σύγχρονη, δημιουργική οπτική και όπως φαίνεται απέκτησε ταχύτατα οπαδούς κάθε ηλικίας.

To SamoSa The Asian Food είναι ένα ολοκαίνουργιο ασιατικό εστιατόριο που σκοπεύει να γίνει ο “πρεσβευτής” της ασιατικής κουζίνας στην πόλη μας, προσφέροντας με εκλεπτυσμένο τρόπο μια ποικιλία γαστρονομικών συνηθειών της Άπω Ανατολής στη σάλα του ή στο χώρο σας.

Η κουζίνα του βασίζεται, στα λαχανικά, το ρύζι, τα noodles, το χοιρινό, τα άπαχα κρεατικά όπως το μοσχάρι, το κοτόπουλο και η πάπια καθώς και στις γαρίδες και τα καβούρια.

Οι προτάσεις του διακεκριμένου chef  Md Saiful Islam και της ομάδας του συνδυάζουν, ισορροπημένες διατροφικά γεύσεις της ασιατικής γαστρονομικής κουλτούρας με τα πιο φρέσκα και αυστηρά επιλεγμένα υλικά, που μαγειρεύονται σε wok στον μικρότερο δυνατό χρόνο, με αποτέλεσμα να διατηρούν τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά τους.

 

Aξίζει να υπογραμμίσουμε πως ο γνωστός chef Md Saiful Islam θεωρείται ένας από τους καλύτερους  Asian chef στη Ελλάδα και το menu με τη δική του σφραγίδα αξίζει ασυζητητί της προσοχής μας. Σπεύστε να δοκιμάσετε τις δημιουργίες του και θα καταλάβετε.. Ραντεβού Γεροκωστοπούλου 32, τηλ 2610 272775.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά