Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Το «HAMA Spa Exclusive» αποτελεί τον απολυτό προορισμό «Well Being»!

Το «HAMA Spa Exclusive»  αποτελεί τον απ...

Ομορφιά & Ευεξία, σε έναν υπέροχο χώρο

Ένας πρότυπος μοντέρνος χώρος ομορφιάς, ευεξίας και σύγχρονου well-being μας περιμένει στο κέντρο της Πάτρας. Δημιουργήθηκε βασισμένος στην εμπειρία αλλά και το κέφι της ιδιοκτήτριας, με στόχο να συνδυαστούν οι διεθνείς τάσεις στον χώρο της ομορφιάς με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς… Εδώ, εφαρμόζονται μοντέρνες μέθοδοι αισθητικής, ευεξίας, κοσμετικής και παραϊατρικής αισθητικής, με σεβασμό στην επιδερμίδα και την προσωπικότητα των επισκεπτών. Στο υπέροχο Hama Spa Exclusive -για το οποίο ο λόγος- η σύγχρονη αισθητική εμπνέεται από την κλασική ομορφιά, ενσωματώνει τη βαθιά τεχνογνωσία των ανθρώπων της δημιουργώντας πραγματικά δεδομένα και προτείνει προϊόντα και θεραπείες για άμεσα και απτά αποτελέσματα.

Με εμπειρία, ιδιαίτερο στιλ, άποψη, αλλά και έντονη δραστηριότητα στον χώρο της ομορφιάς και της παραϊατρικής  αισθητικής, η Μαρία Ανδριοπούλου (ιδιοκτήτρια του Hama Spa Exclusive) είναι σήμερα η ζωντανή απόδειξη της… θηλυκής επιτυχίας. Με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, με ικανότητα για άμεση ανταπόκριση και έχοντας συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα στον τομέα της αισθητικής  δερματοστιξίας αλλά και των μεγαλύτερων εταιριών καλλυντικών, έχει να επιδείξει όχι μόνο μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη, αλλά και την επίτευξη των στόχων και του οράματός της για υπηρεσίες ομορφιάς βασισμένες στον απόλυτο επαγγελματισμό.

Με αφορμή την ξενάγησή μας στο Hama Spa Exclusive, η Μαρία Ανδριοπούλου μας μίλησε για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που εφαρμόζει και που υπόσχονται μικρά «θαύματα» στην εμφάνισή μας. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή εν όψει Άνοιξης …

MICRO-NEEDLING THERAPY

Η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα. Mια άτονη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα είναι αυτό που απεχθάνεται κάθε γυναίκα για τον εαυτό της. Αντίθετα, το λαμπερό, νεανικό και υγιές δέρμα είναι αυτό που όλες επιθυμούν. H θεραπεία Micro Needling είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη δια δερμική μεταφορά μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική και ορατή βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών, μας δίνει τη δυνατότητα να ομορφύνουμε τα χείλη μας. Μπορούμε να τελειοποιήσουμε το σχήμα τους, να διορθώσουμε πιθανές ασυμμετρίες και να τους δώσουμε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με την μοναδική μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Με τη σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών η τεχνική είναι εντελώς ανώδυνη. Το αποτέλεσμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις και ξεγνοιάστε, απολαμβάνοντας όμορφα χείλη κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας!

EYELASHES EXTENSIONS

Η σάλα των βλεφαρίδων στο Hama Spa Care Exclusive  έχει διαμορφωθεί  ειδικά ώστε να χαλαρώσουμε και μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας να απολαύσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο βλέμμα!

Η επιμήκυνση βλεφαρίδων (extension βλεφαρίδων) είναι ιδανική για να «απογειώσει» την καθημερινή μας εμφάνιση αλλά και να δημιουργήσει ένα look για ειδικές περιπτώσεις, όπως την ημέρα του γάμου (και όχι μόνο!). Η Μαρια, ως guru πλέον των βλεφαρίδων πλέον, θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποκτήστε ένα φυσικό και γεμάτο μαγνητισμό βλέμμα!

MASSAGE.ME

Σε ένα μοντέρνο, ιδιαίτερα καλαίσθητο και κυρίως πολύ φιλικό περιβάλλον, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ, σε εξαιρετικές τιμές. Τα εξειδικευμένα, φυτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται, σέβονται, αγαπούν, αναζωογονούν το δέρμα, ενώ εξισορροπούν την ψυχή και το σώμα, κάνοντας το μασάζ μια προσιτή πολυτέλεια!

Συνδυάζοντας σύγχρονες με αρχαίες πρακτικές, στο Massage. Mε το Hama Spa Exclusive, επιλέγουμε είδη μασάζ εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο, που ανανεώνουν το κουρασμένο σώμα και ισορροπούν την ψυχή και το πνεύμα. Υπηρεσίες ευεξίας σχεδιασμένες με αγάπη, με σεβασμό και με στόχο να φροντίσουν τις ανάγκες σας. Το μασάζ πρέπει να είναι τακτική συνήθεια όλων των σύγχρονων ανθρώπων. Γι’ αυτό στο Massage.Me υπάρχει μια συναρπαστική γκάμα μασάζ, ευέλικτη σε διάρκεια, αλλά και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι επιλογές πολλές… Από ένα Quickie 15λεπτο μασάζ σε αυχένα, πλάτη και χέρια για άμεση αποσυμπίεση από την καθημερινή ταλαιπωρία, μέχρι ολόσωμες θεραπείες, τονωτικό μασάζ , ειδικό χαλαρωτικό πλάτης, αποσυμφόρηση ποδιών και τόνωση με μασάζ κεφαλής, με aloe vera για περιποίηση μετά την έκθεση στον ήλιο, λεμφικό για κυτταρίτιδα, αποτοξίνωσης με εκχύλισμα ginger, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου και η λίστα συνεχίζεται…

Αιθέρια έλαια και Scrub σοκολάτας ή Καρύδας, ολοκληρώνουν την εμπειρία...!

EYELINER ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ βλεφάρων είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη για κάθε γυναίκα. Τονίζει τα μάτια, τελειοποιεί το σχήμα, απογειώνει το βλέμμα και το καλύτερο, μας απαλλάσσει από την καθημερινήδιαδικασία του μακιγιάζ ματιών για μερικά χρόνια! Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα βλέφαρα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους:

Το lashliner, είναι η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες, θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ κανένας δεν θα παρατηρήσει τι έχετε κάνει.

Το όμορφο, συμμετρικό και επαγγελματικά «τραβηγμένο» eyeliner θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας, κάνοντάς τα πιο «αμυγδαλωτά», πιο θηλυκά και σέξι.

Η ελαφρά σκίαση στο άνω ή και το κάτω βλέφαρο θα τονίσει και θα μεγαλώσει τα μάτια σας. Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ελαφρύ μακιγιάζ ματιών. Το χρώμα της σκίασης θα το επιλέξετε εσείς – μαύρο, γκρι, ανθρακί, σκούρο καφέ, λαδί.. ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Ο συνδυασμός του μόνιμου eyeliner με μόνιμη σκιά στα μάτια σας, θα σας προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς θα νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι πάντα εκφραστικά και περιποιημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hama Spa Exclusive:

Βότση 17, Πάτρα

Τ. 2610 009 988

Ε. [email protected]

Instagram

http://hamaspacare.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being