Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΙΤΕ το νέο σποτ του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου

ΔΕΙΤΕ το νέο σποτ του υποψηφίου Δημάρχου...

"Αυτή τη νέα σελίδα θα την γράψουμε μαζί"

«Η εκκίνηση του αγώνα μας για τον Δήμο Πατρέων, μας έδωσε δύναμη για να προχωρήσουμε μαζί με τους πολίτες, να αλλάξουμε την Πάτρα, να την βάλουμε και πάλι στο χάρτη της ανάπτυξης, να την κάνουμε  «Πρωτεύουσα ξανά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος και συνεχίζει:

"Προϋπόθεση για κάθε μάχη, για κάθε αγώνα, είναι η συμμετοχή και  η συστράτευση δυνάμεων, η πίστη ότι ενωμένοι σε έναν κοινό στόχο μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, να αλλάξουμε το περιβάλλον μας, να ορίσουμε ένα νέο μέλλον για μας και την πόλη μας.

Η ανταπόκριση στο προσκλητήριο που απηύθυνα στην πρώτη μου ανοικτή προεκλογική ομιλία, υπήρξε πέρα από εντυπωσιακή και οδήγησε στην αισιόδοξη διαπίστωση ότι  οι Πατρινοί δεν βολεύονται με το λίγο, δεν συμβιβάζονται με την ανακύκλωση του τέλματος, κοιτάζουν μπροστά και έχουν όνειρα για την Πάτρα, έχουν ιδέες, έχουν διάθεση να δουλέψουν για αυτή, να  κινήσουν και πάλι την αναπτυξιακή της μηχανή.

Ξεκινάμε έναν αγώνα στον οποίο κανείς δεν περισσεύει, έναν αγώνα χωρίς κομματικές ταμπέλες και χρώματα, χωρίς εμμονές, αποκλεισμούς ή περιορισμούς, έναν αγώνα με συνοδοιπόρο κάθε Πατρινό που θέλει να αλλάξει τη μοίρα του, αλλάζοντας και τη μοίρα της πόλης του που είναι το σπίτι όλων μας, είναι η κοινή μας μοίρα.

Αυτή τη νέα σελίδα θα την γράψουμε μαζί.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι βρέθηκαν στο παλαιό Πτωχοκομείο της Πάτρας και όλους όσοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο χώρο και τους καλώ να βρεθούν μαζί μας σε κάθε γωνιά της πόλης, να δώσουν το παρών σε κάθε εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων και διατύπωσης θέσεων για το πώς θα καταφέρουμε να χτίσουμε μια νέα Πάτρα, με σύγχρονα υλικά, πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε νοοτροπίες ξεπερασμένες.

Πρωτίστως, νοοτροπίες που προσβάλουν την πόλη.

Η εκδήλωση της παράταξής μας, υπήρξε μεγάλη χωρίς να μετατρέψουμε την Πάτρα σε πίνακα ανακοινώσεων, χωρίς να λερώσουμε την πόλη, τις κολώνες, τα πεζοδρόμια και τα δημοτικά της κτίρια με αφίσες, χωρίς να προκαλέσουμε ηχορρύπανση με ντουντούκες για την προβολή της.

Οι Πατρινοί, με την θεαματική, την αυθόρμητη συμμετοχή τους, απέδειξαν ότι  έχουν κριτήριο, έχουν αισθητική αντίληψη, έχουν γνώση και κυρίως σέβονται όσους τους σέβονται.

Αυτοί οι Πατρινοί, θα δημιουργήσουν το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που θα βγάλει την πόλη από τη μιζέρια, θα κάνει την Πάτρα «Πρωτεύουσα Ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις