Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα όλη η οικογένεια Παπανδρέου – Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαργαρίτα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα όλη η οικογένεια Παπανδρέου –...

Για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Όλα τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, στην εκδήλωση τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Η οικογένεια Παπανδρέου συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα «Άιγλη» στη Βέσο Μάρε, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και της Πατρινής Άντας Παπαπάνου, η οποία έκλεψε τα βλέμματα και κέντρισε τα φλας των φωτογράφων.

Τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, έσπευσαν πολλοί για τη χαιρετήσουν και να της μιλήσουν, μιας και πολλά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, τη γνωρίζουν από μικρό παιδί.

Η 28χρονη Μαργαρίτα, που έχει το όνομα της γιαγιάς της και συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, σπουδάζει και εργάζεται στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και πλέον θεωρεί το Ηράκλειο ως «πατρίδα» της. Εκεί γνωρίστηκε µε τον αγαπημένο της, Κρητικό, Χάρη Καπόγιαννη, µε τον οποίο συζούν.

Ο Χάρης Καπόγιαννης, ο οποίος ήταν φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήµιο του Ηρακλείου, όταν γνωρίστηκε το ζευγάρι, είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, αφού εκτός των άλλων διαπρέπει στο τένις.

Μάλιστα, η έλξη ήταν έντονη από την πρώτη κιόλας στιγµή της γνωριµίας τους και σύντοµα γεννήθηκε ένας µεγάλος έρωτας. Η Μαργαρίτα έχει γνωρίσει τους γονείς του Χάρη, οι οποίοι ασκούν και οι δύο την Ιατρική, αλλά και ο αγαπηµένος της έχει γνωριστεί µε τους γονείς της Μαργαρίτας µε τους οποίους έχει άριστες σχέσεις.

Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Γεωργ. Παπανδρέου παρουσία του γιου του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και πολλών στελεχών του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος - ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης.

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου για το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις